Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοιξε το ClubHouse του CEO Clubs Greece στην Μαρίνα Φλοίσβου

Πρόκειται να στεγάσει τις περισσότερες δράσεις, συναντήσεις, και workshops του Club, ενώ μπορεί να χρησιμοποιείται από τα μέλη για τις κοινωνικές τους συναναστροφές, τη δικτύωση καθώς και τις επαγγελματικές τους διασκέψεις.

Ανοιξε το ClubHouse του CEO Clubs Greece στην Μαρίνα Φλοίσβου

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2022, στη Μαρίνα Φλοίσβου, άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το ClubHouse: ένας premium ιδιωτικός χώρος υψηλής αισθητικής που ιδρύθηκε από το CEO Clubs Greece για να χρησιμοποιείται από τα μέλη του, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το ClubHouse θα στεγάζει εφεξής τις περισσότερες δράσεις, συναντήσεις, και workshops του Club, ενώ μπορεί να χρησιμοποιείται από τα μέλη για τις κοινωνικές τους συναναστροφές, τη δικτύωση καθώς και τις επαγγελματικές τους διασκέψεις.

Συνεπώς το ClubHouse μετατρέπεται σε σημείο αναφοράς για τα μέλη, επιτρέποντας παράλληλα τον πολλαπλασιασμό και τον εμπλουτισμό των δράσεων του Club που πλέον θα καλύπτουν ευρύτερο φάσμα θεματικών και θα συμβάλλουν στην ολιστική ανάπτυξη των μελών.

Η δημιουργία του ClubHouse δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη βοήθεια των χορηγών. Ευχαριστίες οφείλονται κατ’ αρχήν στη Stirixis και τον κο Αλέξανδρο Αθανασούλα που επιμελήθηκε της εξαιρετικής αρχιτεκτονικής του ClubHouse, στην Daikin και την κα Χριστίνα Αντωνίου που καλύψαν τις ανάγκες κλιματισμού του χώρου, στη Signify και τον κο Πολυδεύκη Λουκόπουλο για τον προηγμένο και μοναδικό φωτισμό των αιθουσών, στη Schneider Electric και τον κο Σπύρο Ράπτη για τα συστήματα διαχείρισης ενέργειας και στην Μαρίνα Φλοίσβου και τον κο Σταύρο Κατσικάδη για τη συμβολή τους στην μίσθωση του χώρου. Η Gruppo Cucine και η Miele διαμόρφωσαν και εξόπλισαν την κουζίνα του ClubHouse, η QProject ολοκλήρωσε τις απαραίτητες κατασκευές, η Diastasis παρείχε την σήμανση του χώρου και η Generation Y ανέπτυξε το νέο website και το πρόγραμμα κρατήσεων.

«Πριν δύο χρόνια τολμήσαμε να ονειρευτούμε την αλλαγή αυτή, με την απόφασή μας να εξελίξουμε το Club σε ένα ‘Σπίτι Συλλογικής Σοφίας, Αειφόρου Ανάπτυξης, και Μελλοντικής Σκέψης’», σημείωσε με περηφάνεια η κα Γεωργία Καρτσάνη, Ιδρυτής και Πρόεδρος του CEO Clubs Greece. «Σήμερα, πιστοί στην υπόσχεση που δώσαμε στα μέλη μας, εμπνεόμενοι από τη συνεχή μας συνεργασία και ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες τους, κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα, και την ιδέα του «σπιτιού» την μετατρέπουμε σε πραγματικό χώρο ανάπτυξης και συνεργασίας. Με το ClubHouse, ξεκινούμε ένα καινούριο κεφάλαιο στην ιστορία του Club μας, και πορευόμαστε μαζί, συν-δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον για όλους».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v