Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία ΔΕΣΦΑ-ΕΛΙΝΥΑΕ για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία

Το μνημόνιο υπογράφηκε στις 31 Οκτωβρίου από την Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου, Maria Rita Galli και την Πρόεδρο του Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας, Ρένα Μπαρδάνη. Τι προβλέπει.

Συνεργασία ΔΕΣΦΑ-ΕΛΙΝΥΑΕ για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία

Μνημόνιο για την ενίσχυση της μεταξύ τους συνεργασίας σε θέματα υγείας και ασφάλειας στην εργασία, υπέγραψαν τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 ο Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ) Α.Ε. και το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛΙΝΥΑΕ).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το μνημόνιο συνεργασίας υπογράφηκε από την Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια του ΔΕΣΦΑ, Maria Rita Galli (φωτογραφία) και την Πρόεδρο του ΕΛΙΝΥΑΕ, Ρένα Μπαρδάνη κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία του ΔΕΣΦΑ.

Οι δύο οργανισμοί συμφώνησαν να ενισχύσουν την ήδη επιτυχημένη συνεργασία τους σε μια σειρά θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία, στα οποία περιλαμβάνεται η εκπαίδευση των εργαζομένων, η ανάπτυξη δράσεων ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και ανάπτυξης κουλτούρας πρόληψης τόσο στο επίπεδο των εργαζομένων όσο και του ευρύτερου κοινού, η υποστήριξη και συμμετοχή του ΔΕΣΦΑ σε συνέδρια για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία που διοργανώνει το ΕΛΙΝΥΑΕ, καθώς και η προώθηση της έρευνας σε θέματα υγείας και ασφάλειας στην εργασία στον κλάδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v