Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΑΔ: Διαγωνισμός για εκμίσθωση τουριστικού περίπτερου στην Κέρκυρα

Πρόκειται για τριώροφο κτίσμα συνολικού εμβαδού 498,23 τ.μ., σε παραθαλάσσιο οικόπεδο συνολικής έκτασης 1.530,49 τ.μ. στην Παλαιοκαστρίτσα και προσφέρεται για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Διάρκεια μίσθωσης 15 έτη με option παράτασης 15 ετών.

ΕΤΑΔ: Διαγωνισμός για εκμίσθωση τουριστικού περίπτερου στην Κέρκυρα

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. ανακοινώνει την προκήρυξη της διενέργειας νέου Ανοικτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού (e-auction), μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr, για την εκμίσθωση του ακινήτου Τουριστικό Περίπτερο Παλαιοκαστρίτσας, στην Κέρκυρα.

Πρόκειται για τριώροφο κτίσμα συνολικού εμβαδού 498,23 τ.μ., το οποίο βρίσκεται σε παραθαλάσσιο οικόπεδο συνολικής έκτασης 1.530,49 τ.μ. στην παραλία της Παλαιοκαστρίτσας και προσφέρεται για τουριστική χρήση (κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος).

H διάρκεια της μίσθωσης είναι 15 έτη με δυνατότητα παράτασης επιπλέον 15 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν μέρος στον Διαγωνισμό, καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr και να εγγραφούν, ώστε να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς Όρους του Διαγωνισμού.

Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών ορίζεται η Τετάρτη 4.1.2023, και ώρα Ελλάδος 14:00, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7, Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος - Πρωτόκολλο). Η ημερομηνία υποβολής της οικονομικής προσφοράς θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 210 3339711, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή δείτε εδώ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v