Αυτά είναι τα βασικά σημεία για την κοινωνική ασφάλιση-συνταξιοδότηση

Έναν πρακτικό οδηγό που περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες για εργαζομένους και ασφαλισμένους στον ιδιωτικό τομέα, έδωσε στη δημοσιότητα η ΓΣΕΕ. Τι πρέπει να γνωρίζετε.

Αυτά είναι τα βασικά σημεία για την κοινωνική ασφάλιση-συνταξιοδότηση

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ δίνει στη δημοσιότητα τον οδηγό πληροφόρησης με τίτλο «Βασικά σημεία κοινωνικής ασφάλισης και συνταξιοδότησης- πρακτικός οδηγός» όπου παρουσιάζονται χρήσιμες πληροφορίες για την ασφάλιση και συνταξιοδότηση για τον εργαζόμενο/ασφαλισμένο στον ιδιωτικό τομέα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η παρούσα έκδοση εντάσσεται στο πλαίσιο του Υποέργου 6 «Διαμόρφωση των εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσιών πληροφόρησης και συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων, ανάπτυξη συστήματος εσωτερικής λειτουργίας και επιμορφωτικών/συμβουλευτικών διαδικασιών του στελεχιακού δυναμικού» , της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων», », με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 500945 το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια βίου μάθηση».

Για να δείτε τον οδηγό ακολουθείστε το παρακάτω link:

https://www.inegsee.gr/wp-content/uploads/2022/11/Odigos-Koinonikis-Asfalisis.pdf

ΕΣΠΑ - Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση https://empedu.gov.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v