Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί ο κ. Μητσοτάκης αρνείται ανακατεύθυνση πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης;

Βολές κατά του πρωθυπουργού ότι «αγχώνεται μην τυχόν αλλάξουν οι συμφωνίες που έχει κάνει με μεγάλους ομίλους» και ανακατευθυνθούν πόροι προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την πραγματική οικονομία. Τα «τρία συμπεράσματα» ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί ο κ. Μητσοτάκης αρνείται ανακατεύθυνση πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης;

«Ο κ. Μητσοτάκης, αφού απέρριψε τη διακομματική Επιτροπή για τον πλήρη έλεγχο και διαφάνεια στα δισεκατομμύρια του Ταμείου Ανάκαμψης, τώρα ζητάει και από τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν κ. Σχοινά να μην τεθεί θέμα ανακατεύθυνσης των πόρων του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και συμπεραίνει:

«Το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι δεν του καίγεται καρφί για να συμπεριληφθούν από την ανακατεύθυνση οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που απέκλεισε από τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης.

Το δεύτερο συμπέρασμα είναι ότι, για λόγους που οφείλει να εξηγήσει ο κ. Μητσοτάκης, αγχώνεται μην τυχόν αλλάξουν οι συμφωνίες που ο ίδιος έχει κάνει με μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.

Το τρίτο συμπέρασμα, ωστόσο, είναι ότι μάλλον έχει καταλάβει και ο ίδιος ότι δεν θα ξαναείναι πρωθυπουργός και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με μια προοδευτική κυβέρνηση θα ανακατευθύνει πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας προς όφελος της πραγματικής οικονομίας», καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v