Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με 34 συμμετοχές η ελληνική παρουσία στην έκθεση Food & Life στο Μόναχο

Την Ελλάδα και την Κύπρο αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο. Ποιες περιφέρειες θα λάβουν μέρος. Τα προϊοντα.

Με 34 συμμετοχές η ελληνική παρουσία στην έκθεση Food & Life στο Μόναχο

Με 34 συμμετοχές θα έχει παρουσία το ελληνικό ομαδικό περίπτερο στην κλαδική έκθεση τροφίμων και ποτών με απευθείας πώληση, Food & Life 2022, που ξεκινά αύριο, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, στο Μόναχο, από τον Εκθεσιακό Οργανισμού του Μονάχου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για την 7η Ελληνική Ομαδική Συμμετοχή, η οποία διοργανώνεται από την εταιρία-μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, K.L.Ni. Promotion, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου.

Ειδικότερα, στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο θα λάβουν μέρος: η Περιφέρεια Αττικής με 7 τοπικούς παραγωγούς, η Περιφέρεια Ηπείρου με 18 τοπικούς παραγωγούς και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδα με 8 τοπικούς παραγωγούς.

Οι 34 ελληνικές επιχειρήσεις, που θα συμμετέχουν στην έκθεση B2C στον κλάδο των τροφίμων και ποτών στη Βαυαρία και στη Νότια Γερμανία, με απευθείας πωλήσεις στον τελικό καταναλωτή, Food & Life, διακινούν τα εξής προϊόντα: τυριά και τυροκομικά προϊόντα, μέλι και μελισσοκομικά προϊόντα, λουκάνικα και καπνιστά κρέατα, καπνιστή πέστροφα, προϊόντα από γάλα γαϊδούρας, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και προϊόντα ελιάς, αρωματικά φυτά και βότανα, τσάι, σάλτσες, chutneys, αλείμματα, μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, βιολογικά προϊόντα, οίνος, μπίρα, ούζο, τσίπουρο, λικέρ, αποστάγματα, ποτά, μη αλκοολούχα ποτά με τζίντζερ, χυμός ρόδι, χυμοί φρούτων, κελυφωτά φιστίκια, φυτικά καλλυντικά και σαπούνια κ.α.

Παράλληλα με την επίσημη ελληνική συμμετοχή στην έκθεση, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Haar Poststadl, θα πραγματοποιηθούν -σε συνεργασία με την Ελληνοβαυαρική Kοινότητα- Β2Β Συναντήσεις μεταξύ των Ελλήνων εκθετών και Γερμανών εμπορικών αντιπροσώπων, εισαγωγέων, delicatessen, εστιατορίων και επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων, με σκοπό τη σύναψη επωφελών εμπορικών συνεργασιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v