Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενστάσεις από κτηνοτρόφους που δεν πληρώθηκαν Εξισωτική Αποζημίωση

Με την αύξηση του προϋπολογισμού του Μέτρου για το έτος αιτήσεων 2022, κατά 14 εκατ. ευρώ, τα απαιτούμενα ποσά για την ένταξή και την πληρωμή των μετακινούμενων κτηνοτρόφων, είναι επαρκή, αναφέρει ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ενστάσεις από κτηνοτρόφους που δεν πληρώθηκαν Εξισωτική Αποζημίωση

Κάλεσμα στους μετακινούμενους κτηνοτρόφους από την περιοχή της Θεσσαλίας που δεν συμπεριλήφθηκαν στην κατάσταση εγκεκριμένων παραγωγών της 1ης κατάταξης για την Εξισωτική Αποζημίωση του έτους 2022, να υποβάλλουν ενδικοφανής προσφυγή (στο gov.gr) απηύθυνε ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο οργανισμός, για τα ζητήματα που αφορούν τον δεύτερο στάβλο -στην ορεινή περιοχή μετακίνησης- ζήτημα που διαπιστώνεται ειδικότερα στην περιοχή της Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθούν διορθωτικές ενέργειες που θα αντιμετωπίζουν το ζήτημα, στην αξιολόγηση της 2ης κατάταξη των δικαιούχων και ως εκ τούτου πριν την πληρωμή του Δεκέμβριου 2022.

Τέλος, τονίζει ότι με την αύξηση του προϋπολογισμού του Μέτρου για το έτος αιτήσεων 2022, κατά 14 εκατ. ευρώ, τα απαιτούμενα ποσά για την ένταξή και την πληρωμή των μετακινούμενων κτηνοτρόφων, είναι επαρκή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v