Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ποιοι θα συμμετέχουν στο φετινό συνέδριο Future of Plastics

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στο Αμφιθέατρο OTE Academy. Τα θέματα στο επίκεντρο.

Ποιοι θα συμμετέχουν στο φετινό συνέδριο Future of Plastics

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το Manufacturing της Βοussias διοργανώνει το Future of Plastics Conference την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στο Αμφιθέατρο OTE Academy.

Φέτος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τo Future of Plastics Conference εστιάζει στη χρηματιστηριακή αξία του πλαστικού, τα νέα πλαστικά προϊόντα νέας γενιάς, τις τεχνολογικές καινοτομίες στην ανακύκλωσή του και τις νέες μεθόδους βιομηχανικής παραγωγής του.

Στη λίστα των ομιλητών περιλαμβάνονται:

  • Η Maryam Al Mansoori, Γενική Διευθύντρια του Rebound Plastic Exchange, του εναλλακτικού χρηματιστηρίου ανακυκλώσιμου πλαστικού, που έχει τη στήριξη της κυβέρνησης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της IHC (International Holding Company) του Άμπου Ντάμπι.
  • Η Fuensanta Monzo, Διευθύντρια του ισπανικού CETEC (Κέντρο Τεχνολογίας Πλαστικών) και επικεφαλής του ευρωπαϊκού προγράμματος Up-PET, για την παραγωγή βιοπλαστικών από την ανακύκλωση μετακαταναλωτικών συσκευασιών.
  • Στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ελληνικής κυβέρνησης καθώς και εκπρόσωποι κορυφαίων βιομηχανιών στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Το Future of Plastics Conference τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος (ΣΒΠΕ), του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων Ανακύκλωσης και Ενεργειακής Αξιοποίησης Αποβλήτων (ΣΕΠΑΝ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πλαστικών Υλικών Συσκευασίας (ΣΥΒΙΠΥΣ) και του Συνδέσμου Εταιρειών Εμφιάλωσης Ελληνικού Φυσικού Μεταλλικού Νερού (ΣΕΦΥΜΕΝ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v