Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καλάθι νοικοκυριού: Κινήσεις για περισσότερα επώνυμα προϊόντα

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης είχε σήμερα τηλεδιάσκεψη με το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων.

Καλάθι νοικοκυριού: Κινήσεις για περισσότερα επώνυμα προϊόντα

Ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο αναπληρωτής υπουργός κ. Νίκος Παπαθανάσης και ο Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος είχαν σήμερα, Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023, τηλεδιάσκεψη με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) υπό τον πρόεδρό του, κ. Γιάννη Γιώτη.

Στην τηλεδιάσκεψη έγινε αποτίμηση της μέχρι σήμερα επιτυχημένης πορείας του «Καλαθιού του Νοικοκυριού» -πρωτοβουλία την οποία στηρίζει ο ΣΕΒΤ όπως έχει αποτυπωθεί σε ανάλογη τηλεδιάσκεψη στις 12 Οκτωβρίου 2022- και εξετάστηκαν τρόποι περαιτέρω ενίσχυσής του με περισσότερα επώνυμα προϊόντα, με γνώμονα πάντοτε την προστασία των νοικοκυριών και κυρίως των πιο ευάλωτων στο σημερινό περιβάλλον του υψηλού πληθωρισμού.

Επισημαίνεται ότι όπως στην προηγούμενη τηλεδιάσκεψη της 12ης Οκτωβρίου 2022, έτσι και η σημερινή μαγνητοφωνήθηκε και τηρήθηκαν πρακτικά προκειμένου να είναι απολύτως ασφαλής η τήρηση των κανόνων περί του ανταγωνισμού.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v