Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκδήλωση για την κοπή της πίτας οργάνωσε ο ΣΕΔ

Η γιορτή του Συνδέσμου Επενδυτών Διαδικτύου, έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα Παλλάς» την Κυριακή 15 Ιανουαρίου. Ποιοι έδωσαν το παρόν.

Εκδήλωση για την κοπή της πίτας οργάνωσε ο ΣΕΔ

Μετά από 3 χρόνια, ο Σύνδεσμος Επενδυτών Διαδικτύου έκοψε και πάλι Βασιλόπιτα, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα Παλλάς». Πριν από το κόψιμο της πίτας, προηγήθηκε Χρηματιστηριακή- Οικονομική συζήτηση, στην οποία ο σύνδεσμος ανέλυσε θέματα του Ελληνικού Χρηματιστηρίου και της Ελληνικής Οικονομίας γενικότερα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση τη συζήτηση προλόγισε ο Πρόεδρος του ΣΕΔ, Μπάμπης Εγγλέζος και έλαβαν μέρος οι: Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, Χρηματιστής Πρόεδρος της NUNDIUS ΑΧΕΠΕΥ, Αντώνης Σβωρόνος, Πρόεδρος της εισηγμένης εταιρείας UNΙBIOS Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, Παντελής Λάμπρου, Διευθύνων Σύμβουλος της Products & Investments, Business Management Consulting P&Ι, Get | Keep | Grow, Άρης Δημητριάδης, Executive Director Κανονιστικής Συμμόρφωσης, Διαχείρισης Εταιρικών Κινδύνων & Ασφάλισης Ομίλου OΤΕ και Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδος, αλλά και όλοι οι παριστάμενοι στην εκδήλωση.

Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο Στέφανος Κοτζαμάνης, Δημοσιογράφος του το Euro2day.gr

Το νόμισμα της πίτας, το οποίο είχε σαν έπαθλο ένα SPA στο «Ηλέκτρα Παλλάς», έπεσε στη γραμματεία του ΣΕΔ και μετά από κλήρωση μεταξύ των μελών της γραμματείας, στην Μαρίνα Γαλιατσάτου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v