Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΕΕ: Ενημερωτική εκδήλωση για το Σχέδιο Ανάπτυξης σε λογιστές-επιχειρήσεις

Το event του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας σε συνεργασία με το υπ. Οικονομικών θα διεξαχθεί στη Λαμία στις 15/2. Ο υπ. Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας, ανάμεσα στους ομιλητές.

ΟΕΕ: Ενημερωτική εκδήλωση για το Σχέδιο Ανάπτυξης σε λογιστές-επιχειρήσεις

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών και την Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης των μελών, λογιστών – φοροτεχνικών και επιχειρήσεων, για τις ευκαιρίες και τις προοπτικές, που αναδύονται από την ορθή αξιοποίηση των πόρων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Λαμία, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023, στις 15:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ομιλητές θα είναι ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης και ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας. Εισαγωγική τοποθέτηση θα κάνει ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του 8ου Π.Τ. ΟΕΕ, Σπυρίδων Βογιατζής. Τον συντονισμό έχει αναλάβει η δημοσιογράφος, Βίκυ Κοτσιμπού.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί, επίσης, ζωντανά από το κανάλι του ΟΕΕ στο YouTube (επιλέξτε εδώ) και από τη σελίδα του ΟΕΕ στο Facebook (επιλέξτε εδώ).

Κάντε την εγγραφή σας εδώ.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v