Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διπλάσια ζήτηση στα ΚΤΕΛ μετά την τραγωδία των Τεμπών

«Λογικό, γιατί η πλειονότητα των ανθρώπων που ταξίδευαν με τρένο ψάχνουν να βρουν άλλη διέξοδο». Θέματα ασφάλειας και τιμών -επίσης λογικό- τίθενται επί τάπητος.

Διπλάσια ζήτηση στα ΚΤΕΛ μετά την τραγωδία των Τεμπών

Έχει αυξηθεί η ζήτηση εισιτηρίων για μετακινήσεις με λεωφορεία, μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα, είπε στην ΕΡΤ3 ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Στέφανος Τσόλης.

Ειδικότερα, για το αν υπάρχει αύξηση της ζήτησης τις τελευταίες μέρες και για το αν έχουν προγραμματιστεί επιπλέον δρομολόγια ανέφερε:

«Μεγάλη η ζήτηση και είναι λογικό, γιατί η πλειονότητα των ανθρώπων που ταξίδευαν με τρένο ψάχνουν να βρουν μια διέξοδο στη μεταφορά με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ. Έχουν διπλασιαστεί περίπου τα δρομολόγια. Αν είχαμε 20, τώρα έχουμε 40».

Για την ασφάλεια στα λεωφορεία και αν χρειάζονται επιπλέον οδηγούς για να καλυφθούν τα δρομολόγια, είπε:

«Τα λεωφορεία είναι καινούρια, είναι δύο τριών ετών. Το ΚΤΕΛ έχει δικά του συνεργεία για τον έλεγχο, δεν συνεργάζεται με εξωτερικά. Καλυπτόμαστε από τους οδηγούς που είχε ήδη η εταιρεία, απλά τραβήξαμε τους οδηγούς από το τουριστικό τμήμα που έχει το ΚΤΕΛ. Σχεδόν καταργήσαμε τις εκδρομές και οι οδηγοί που δούλευαν στο τουριστικό κάνουν πλέον συγκοινωνία».

Για το αν άλλαξε η τιμολογιακή πολιτική στα δέματα: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Παραμένει όπως ήταν».

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v