Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εως 20/3 οι αιτήσεις για τον διαγωνισμό «Idea Platform» του CapsuleT

Η πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου αναζητά τεχνολογικές ιδέες για τον τουρισμό με έμφαση στις λύσεις βιωσιμότητας, fintech, διαχείριση μεγάλων δεδομένων, AI solutions. Ποιες εταιρείες υποστηρίζουν την προσπάθεια των νέων. Τα έπαθλα.

Εως 20/3 οι αιτήσεις για τον διαγωνισμό «Idea Platform» του CapsuleT

Μέχρι τις 20 Μαρτίου 2023 συνεχίζονται οι αιτήσεις για τον 4o νεανικό διαγωνισμό ιδεών “Idea Platform” του CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator.

Ο βραβευμένος επιταχυντής, πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αναζητά τεχνολογικές ιδέες για τον τουρισμό με έμφαση στις λύσεις βιωσιμότητας, fintech, διαχείριση μεγάλων δεδομένων, AI solutions. Στο πλαίσιο αυτό προσκαλεί νέους και νέες να συμμετέχουν στο 12ημερο διαγωνιστικό πρόγραμμα τεχνολογικών ιδεών τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί από 3 Απριλίου έως 3 Μάϊου 2023 και θα απαρτίζεται, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, από mentoring sessions, ομιλίες και workshops από επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου.

Το περιεχόμενο του Idea Platform

Η επιλογή συνεργατών, το χτίσιμο μιας ομάδας με συμπληρωματικά χαρακτηριστικά, η σχεδίαση προϊόντος, η χρηματοδότηση, οι τεχνικές παρουσίασης μιας επιχειρηματικής πρότασης, το branding, τα νεότερα travel trends και πολλά ακόμη, αλλά και ειδικές ομιλίες αναφορικά με τον τρόπο που οι τεχνολογικές υπηρεσίες/προϊόντα μπορούν να προωθήσουν και να στηρίξουν τον βιώσιμο τουρισμό είναι μόνο ορισμένα από όσα θα βρουν οι υποψήφιοι στο calendar του 4ου Idea Platform.

Δείτε εδώ σε ποιες κατηγορίες μπορείτε να συμμετάσχετε.

Ποιες εταιρείες υποστηρίζουν την προσπάθεια των νέων

Η Expedia Group, η Google, το Ίδρυμα Ωνάση, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», το NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας και η Programize θα βρίσκονται δίπλα στους νέων που θα καταφέρουν να ενταχθούν στο 4ο Idea Platform, ως συνεργάτες του CapsuleT και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου. Επιπλέον, και φέτος τον διαγωνισμό ιδεών θα στηρίξουν εκπρόσωποι νεοφυών επιχειρήσεων στο χώρο του τουρισμού, όπως οι: Clio Muse Tours, Ferryhopper, TravelMyth, Triparound, Welcome Pickups, Woof Together, Workathlon και Zoottle.

Χρηματικά έπαθλα

Οι ομάδες που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το 4ο Idea Platform και θα συμμετάσχουν στο διαγωνιστικό μέρος/παρουσιάσεις της Τελετής Λήξης, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα (1ο χρηματικό έπαθλο 3.000 ευρώ, 2ο έπαθλο 2.000 ευρώ και 3ο έπαθλο 1.000 ευρώ) και δωρεάν υπηρεσίες/παροχές από τους στρατηγικούς συνεργάτες του προγράμματος, εφόσον αυτές προκύψουν και ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του.

Οι 3 νικητές, μάλιστα, θα έχουν το δικαίωμα να ενταχθούν απευθείας στον 6ο κύκλο Προγράμματος Επιτάχυνσης, εφόσον ολοκληρώσουν το πρωτότυπο του προϊόντος/υπηρεσίας τους και συμμετάσχουν ενεργά σε επιπλέον ώρες καθοδήγησης.

Διαβάστε λεπτομέρειες για το 4ο Idea Platform και κάντε την αίτησή σας εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v