Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Orange Grove: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα επιτάχυνσης Incubation

Η δράση απευθύνεται σε άτομα ή ομάδες που έχουν μια καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα καθώς και σε startups ή/και υφιστάμενες καινοτόμες ΜμΕ. Ποια πλεονεκτήματα προσφέρει.

Orange Grove: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα επιτάχυνσης Incubation

Ανοίγει η υποβολή αιτήσεων για το Incubation πρόγραμμα 2023-24 του Orange Grove, το οποίο απευθύνεται σε άτομα ή ομάδες που έχουν μια καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα καθώς και σε νεοσύστατες επιχειρήσεις ή/και υφιστάμενες καινοτόμες ΜμΕ που επιθυμούν να γίνουν μέρος ενός οικοσυστήματος καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μέσω του εντατικού προγράμματος «επώασης», το Orange Grove προσφέρει τη δυνατότητα σε entrepreneurs και επιχειρηματίες αρχικών σταδίων να κάνουν πραγματικότητα τις ιδέες τους ή να αναπτυχθούν περαιτέρω. Το Incubation πρόγραμμα παρέχει κατάρτιση και καθοδήγηση για την ανάπτυξη μιας καινοτόμου επιχειρηματικής σκέψης και δεξιοτήτων. Το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 6 μηνών, περιλαμβάνει workshops, 1:1 συναντήσεις και mentorship από Έλληνες και ξένους μέντορες.

Ταυτόχρονα, προσφέρει χρήσιμα εργαλεία, όπως ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό, ευκαιρίες δικτύωσης με το διεθνές δίκτυο του Orange Grove και της Πρεσβείας της Ολλανδίας καθώς και με επιχειρηματίες από κορυφαίες εταιρίες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα συνδεθούν με το δυναμικό οικοσύστημα των alumni startups του Orange Grove ενώ θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν και από σημαντικές εκπτώσεις που προσφέρουν οι partners του Orange Grove.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται απομακρυσμένα, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Orange Grove, δίνοντας τη δυνατότητα σε ομάδες από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής. Η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Κυριακή 21 Μαΐου.

Για την υποβολή αιτήσεων επισκεφτείτε το https://orangegrove.eu/apply/

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v