Στήριξη των κλωστοϋφαντουργών ζητά από την Κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΕΒΚ

«Η βιομηχανία και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα πρέπει να έχουν ανεμπόδιστη πρόσβαση στα αναπτυξιακά προγράμματα του Ταμείου Ανάκαμψης, χωρίς εξαιρέσεις».

Στήριξη των κλωστοϋφαντουργών ζητά από την Κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΕΒΚ

Ο κ. Ελευθέριος Κούρταλης (φωτ.) Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων Κλωστοϋφαντουργών, συγχαίρει τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την Μεγάλη Εκλογική Νίκη και την άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία που του επιτρέπει την υλοποίηση του Μεταρρυθμιστικού προγράμματος, που τόσο έχει ανάγκη η χώρα.

«Μεταξύ των άμεσων πρωτοβουλιών, θεωρούμε ότι είναι ανάγκη να αλλάξει το οικονομικό μοντέλο και να ενισχυθεί η βιομηχανία και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, γιατί καμία Οικονομία, δεν μπορεί να βασίζεται μόνο στον Τουρισμό και την Παροχή Υπηρεσιών», δήλωσε ο κ. Κούρταλης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου.

Επισημαίνει δε ότι, κομβικό σημείο για να προχωρήσει η χώρα μπροστά, πρέπει να είναι η στήριξη της παραγωγής, που είναι το μέλλον της οικονομίας για κάθε κράτος, ώστε να μην μείνει πίσω από την 4η βιομηχανική επανάσταση που έχει ως πρωτεύοντα στόχο τη βιομηχανική παραγωγή.

«Ως εκ τούτου, θεωρούμε ότι η βιομηχανία και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα πρέπει να έχουν ανεμπόδιστη πρόσβαση στα αναπτυξιακά προγράμματα του Ταμείου Ανάκαμψης, χωρίς εξαιρέσεις, ιδιαιτέρως για τους μεγάλους παραδοσιακούς κλάδους της χώρας, όπως είναι η Κλωστοϋφαντουργία.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.», καταλήγει ο κ. Κούρταλης

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v