Νέες προσθήκες στο δίκτυο της διεθνούς έκθεσης ύδατος-αποχέτευσης IFAT

Για πρώτη φορά το 2024 πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Βραζιλία η IFAT Brasil, στις 24–26 Απριλίου, ενώ στις 18–22 Ιουνίου θα λάβει χώρα η Singapore International Water Week-Water Expo, στην Σιγκαπούρη.

Νέες προσθήκες στο δίκτυο της διεθνούς έκθεσης ύδατος-αποχέτευσης IFAT

Τις δύο νέες προσθήκες στο δυναμικό της Διεθνούς Έκθεσης Ύδατος, Αποχέτευσης, Αποβλήτων και Διαχείρισης Πρώτων Υλών, IFAT, σε Λατινική Αμερική και Σιγκαπούρη, ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση για πρώτη φορά το 2024 πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Βραζιλία η IFAT Brasil, η Διεθνής Έκθεση Διαχείρισης Ύδατος, Αποχέτευσης, Αποστράγγισης και Ανάκτησης Αποβλήτων στις 24 – 26 Απριλίου 2024 στο São Paulo Expo. Οι εκθεσιακοί τομείς της IFAT Brasil θα είναι η διαχείριση του νερού και της αποχέτευσης, η αποστράγγιση και οι υποδομές της, η διαχείριση αποβλήτων και οι εναλλακτικές ενεργειακές λύσεις.

Τη δεύτερη προσθήκη στο portfolio της IFAT αποτελεί η Singapore International Water Week - Water Expo, η οποία θα λάβει χώρα στις 18 – 22 Ιουνίου 2024 στο Sands Expo & Convention Centre της Σιγκαπούρης. Η Singapore International Water Week - Water Expo είναι μια διεθνής πλατφόρμα για την τελευταία τεχνολογία λύσεων, προϊόντων και υπηρεσιών και το ιδανικό marketplace της παγκόσμιας κοινότητας του νερού, όπου οι κορυφαίες εταιρίες του κλάδου, πάροχοι τεχνολογιών και λύσεων θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με δυνητικούς αγοραστές.

Σημειώνεται ότι η IFAT Munich θα ανοίξει ξανά τις πύλες της στις 13 – 17 Μαΐου 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου. Εκτός από την έκθεση στο Μόναχο, η IFAT διοργανώνει επίσης μεμονωμένες εμπορικές εκθέσεις σε Κίνα, Ινδία, Νότια Αφρική και Τουρκία ως μέρος ενός παγκόσμιου δικτύου για τον κλάδο της περιβαλλοντικής τεχνολογίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v