Ντεμπούτο για τις θερινές εκπτώσεις, ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή

Θα διαρκέσουν έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου. Την Κυριακή 16 Ιουλίου τα καταστήματα σε όλη τη χώρα θα είναι ανοικτά.

Ντεμπούτο για τις θερινές εκπτώσεις, ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή

Πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα 10 Ιουλίου των θερινών εκπτώσεων, που θα διαρκέσουν έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου. Την Κυριακή 16 Ιουλίου τα καταστήματα σε όλη τη χώρα θα είναι ανοικτά.

«Οι εμπορικές επιχειρήσεις προσβλέπουν σε πολύ καλούς τζίρους κατά τις θερινές εκπτώσεις, ώστε να ανακτηθούν οι χαμένες πωλήσεις λόγω των βουλευτικών εκλογών και περιμένουν να εξυπηρετήσουν τους Έλληνες καταναλωτές αλλά και τους τουρίστες με γεμάτα ράφια και δελεαστικές τιμές», δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠE) Αντώνης Μακρής.

Όπως είπε, τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας του ΣEΛΠΕ, με την επιστημονική υποστήριξη του εργαστηρίου ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καταγράφουν ένα καταναλωτικό κοινό πιεσμένο, σε ένα μεταβατικό στάδιο, με βασική ανησυχία τις πληθωριστικές πιέσεις σε προϊόντα και ένα αρνητικό αλλά βελτιούμενο καταναλωτικό κλίμα στην αγορά της λιανικής στην Ελλάδα.

«Οι εμπορικές επιχειρήσεις προσβλέπουν πολλά από την επικείμενη εκπτωτική περίοδο που ξεκινάει τη Δευτέρα», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (ΕΣΑ) Σταύρος Καφούνης.

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς, στα σημεία όπου πωλούνται τα προσφερόμενα προϊόντα, η αρχική και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων, με αναφορά στην κατάλληλη μονάδα μέτρησης ανά προϊόν.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v