Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΥΠΑ: Απόφοιτοι στην Κομμωτική Τέχνη 30 κρατούμενοι στο Κατάστημα Χανίων

Οι καταρτιζόμενοι παρακολούθησαν το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 250 ωρών, που υλοποιήθηκε από το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Ρέντη, σε συνεργασία με το υπ. Προστασίας του Πολίτη. Αποκτούν εξειδίκευση για barbershop.

ΔΥΠΑ: Απόφοιτοι στην Κομμωτική Τέχνη 30 κρατούμενοι στο Κατάστημα Χανίων

Πραγματοποιήθηκε στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων ειδική εκδήλωση για την απονομή πιστοποιητικών κατάρτισης σε 30 κρατούμενους που ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης της ΔΥΠΑ στην ειδικότητα «Κομμωτικής Τέχνης».

Οι καταρτιζόμενοι παρακολούθησαν το εξειδικευμένο πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 250 ωρών, που υλοποιήθηκε από το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Ρέντη της ΔΥΠΑ, στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΔΥΠΑ με τη Γενική Διεύθυνση Αντεγκληματικής και Σωφρονιστικής Πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Οι απόφοιτοι είναι πλέον σε θέση να οργανώνουν και να λειτουργούν ένα barbershop, να αντιλαμβάνονται τις επιθυμίες των πελατών, να εκτελούν τις απαραίτητες εργασίες ανδρικού κουρέματος, βαφής μαλλιών, παραδοσιακού ξυρίσματος και περιποίησης γενειάδας χρησιμοποιώντας κατάλληλα εργαλεία κομμωτικής, να οργανώνουν την αποθήκη και να ταξινομούν τα αποθέματα των υλικών, να συνοψίζουν τις βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο εργασίας, να συνεργάζονται και να υιοθετούν πρότυπη επαγγελματική συμπεριφορά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία της Υποδιοικήτριας της ΔΥΠΑ Γ. Χορμόβα και του Προϊσταμένου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πειραιώς και Νήσων Σ. Γκούνη.

Προτεραιότητα της ΔΥΠΑ αποτελεί ο σχεδιασμός και η υλοποίηση καινοτόμων προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης, που απευθύνονται σε κρατούμενους, με στόχο την ενίσχυση των γνώσεων και δεξιοτήτων σε επαγγελματικά πεδία που έχουν ζήτηση στην αγορά εργασίας και την ουσιαστική υποστήριξή τους στο νέο τους ξεκίνημα

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v