Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιστρέφουν Τρίτη οι «Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ» στο Ζάππειο Μέγαρο

Στην εκδήλωση το παρόν αναμένεται να δώσουν η πολιτική ηγεσία του υπ. Παιδείας, στελέχη διοίκησης των ΑΕΙ και εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Θα συμμετάσχουν 1500 φοιτητές και απόφοιτοι του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Επιστρέφουν Τρίτη οι «Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ» στο Ζάππειο Μέγαρο

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα διοργανώσει την καθιερωμένη εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ», στις 24 Οκτωβρίου 2023 στο Ζάππειο Μέγαρο, από τις 9:00 έως τις 19:00.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την εκδήλωση αναμένεται να τιμήσουν με την παρουσία τους, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, στελέχη διοίκησης των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Στην εκδήλωση έχουν δηλώσει συμμετοχή περίπου 1500 φοιτητές / φοιτήτριες και απόφοιτοι του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν δια ζώσης συνεντεύξεις με εκπροσώπους 100 αναγνωρισμένων επιχειρήσεων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που θα βρίσκονται στο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου.

Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΟΠΑ, αριθμώντας περισσότερα από 30 χρόνια λειτουργίας, είναι το πρώτο Γραφείο που λειτούργησε σε ελληνικό Πανεπιστήμιο και αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της ακαδημαϊκής κοινότητας και του ευρύτερου οικονομικού, επιχειρησιακού και κοινωνικού περιβάλλοντος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v