Επιδότηση €78,7 εκατ. στον ΟΑΣΑ για απαλλαγές-εκπτώσεις εισιτηρίων

Η επιχορήγηση αφορά στο χρονικό διάστημα Ιανουαρίου-Οκτωβρίου και προβλέπει την παροχή δικαιώματος μετακίνησης με πλήρη ή μερική απαλλαγή από την καταβολή κομίστρου στις συγκοινωνίες της Αθήνας στο πλαίσιο άσκησης κοινωνικής πολιτικής.

Επιδότηση €78,7 εκατ. στον ΟΑΣΑ για απαλλαγές-εκπτώσεις εισιτηρίων

Αποζημίωση ύψους 78,749 εκατ. ευρώ χορηγείται στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε.) για την απρόσκοπτη άσκηση κοινωνικής πολιτικής, με απαλλαγές και εκπτώσεις εισιτηρίων στους δικαιούχους που προβλέπονται από τη νομοθεσία, με απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα.

Η απόφαση, σε συνέχεια της σχετικής ΚΥΑ που συνυπέγραψε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών με τον υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Αθανάσιο Πετραλιά και την υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου, αφορά στο χρονικό διάστημα Ιανουαρίου - Οκτωβρίου 2023 και προβλέπει την παροχή δικαιώματος μετακίνησης με πλήρη ή μερική απαλλαγή από την καταβολή κομίστρου στις αστικές συγκοινωνίες, στις κατηγορίες επιβατών που έχουν προσδιοριστεί ως δικαιούχοι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v