Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υπ. Ναυτιλίας: 3+1 αναπτυξιακές αιχμές στη συνάντηση με την Ένωση Εφοπλιστών

Στο επίκεντρο των συνομιλιών βρέθηκαν η ψηφιοποίηση του νηολογίου, ο εκσυγχρονισμός-αναβάθμιση της λειτουργίας της ναυτικής εκπαίδευσης, σε συνδυασμό με την προσέλκυση των νέων στο επάγγελμα και η απανθρακοποίηση της ναυτιλίας.

Υπ. Ναυτιλίας: 3+1 αναπτυξιακές αιχμές στη συνάντηση με την Ένωση Εφοπλιστών
Η πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Μελίνα Τραυλού

Συνάντηση με το Προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών είχε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ο Υπουργός κ. Χρήστος Στυλιανίδης, κατά την οποία συζητήθηκαν εκτενώς τρεις αναπτυξιακές αιχμές:

  1. η ψηφιοποίηση του νηολογίου
  2. ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση της λειτουργίας της ναυτικής εκπαίδευσης
    • σε συνδυασμό με την προσέλκυση των νέων στο ναυτικό επάγγελμα
  3. η απανθρακοποίηση της ναυτιλίας

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Παππάς, ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Λιμένων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος και ο Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Χρήστος Κοντορουχάς, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου.

Την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών εκπροσώπησαν η Πρόεδρός της Μελίνα Τραυλού, οι Αντιπρόεδροι Μιχαήλ Χανδρής και Αντώνιος Λαιμός, οι Γραμματείς Δημήτριος Φαφαλιός και Νικόλαος Βενιάμης, ο Ταμίας Ιωάννης Ξυλάς, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΕΕ Ιωάννης Λύρας, η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Κατερίνα Πέππα και ο Νομικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v