Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η επόμενη μέρα του ασφαλιστικού κλάδου στο 3ο Συνέδριο Αναλογιστών Ελλάδος

Στο event έδωσαν το παρόν αξιωματούχοι και ειδικοί από την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή Ασφαλιστική Αγορά και περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες.

Η επόμενη μέρα του ασφαλιστικού κλάδου στο 3ο Συνέδριο Αναλογιστών Ελλάδος

Οι εξελίξεις και οι προοπτικές, ως αυτές σηματοδοτούνται, στον χώρο της Αναλογιστικής Επιστήμης και της Ασφαλιστικής αγοράς, σ’ ένα περιβάλλον που διαρκώς μεταβάλλεται, αποτέλεσαν τον βασικό πυλώνα των εργασιών του 3ου Συνεδρίου της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στις 3 Νοεμβρίου 2023 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στο κορυφαίο επιστημονικό γεγονός έδωσαν το παρόν αξιωματούχοι και ειδικοί από την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή Ασφαλιστική Αγορά και περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες. 

Το Συνέδριο των Αναλογιστών τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών κ. Χάρης Θεοχάρης, ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας κ. Αθανάσιος Κυριαζής, η Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κα. Βασιλική Λαζαράκου, ο Διευθυντής Διεύθυνσης Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΔΕΙΑ) κ. Σταύρος Κωνσταντάς, η Πρόεδρος της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής κα. Ευφροσύνη Κουσκουνά, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου και ο Γενικός Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) κ. Δημήτρης Γαβαλάκης

Με την συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, το συνέδριο προσέφερε μια εξαιρετική ευκαιρία να παρουσιαστούν όλα τα τελευταία δεδομένα ως αυτά προκύπτουν από την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών, την κλιματική αλλαγή και την βιωσιμότητα αλλά και πως αυτοί οι παράγοντες επιδρούν στην λειτουργία της Αναλογιστικής Επιστήμης και της Ασφαλιστικής αγοράς. 

Υπό το πρίσμα της ανάδυσης νέων κινδύνων στο σύγχρονο κοινωνικό πεδίο και των αναγκών ανάλυσης και διαχείρισής τους, καθίσταται προοδευτικά αυξανόμενη η ανάγκη των επαγγελματιών για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με τις νέες προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Παράλληλα επιβεβαιώθηκε το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας τόσο για τους Έλληνες Αναλογιστές όσο και για τους επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς που διαθέτουν τις δεξιότητες και τα εργαλεία να συνεισφέρουν προς όφελος της κοινωνίας και του πολίτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v