Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πάνω από 800 θέσεις εργασίας στην «Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ» στα Ιωάννινα

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Du Lac Congress Center & Spa. Είσοδος δωρεάν. Πού δηλώνουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι.

Πάνω από 800 θέσεις εργασίας στην «Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ» στα Ιωάννινα

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 23η «Ημέρα Καριέρας» στα Ιωάννινα, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Du Lac Congress Center & Spa (Κ. Παπούλια & Ίκκου, 45221, Ιωάννινα) από τις 10:00 έως τις 18:00.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στην εκδήλωση, που διοργανώνεται ένα χρόνο μετά την πρώτη «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στη μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου, έχουν μέχρι στιγμής δηλώσει συμμετοχή 35 επιχειρήσεις με περισσότερες από 800 θέσεις εργασίας.

Οι αναζητούντες εργασία θα μπορούν να συνομιλήσουν με τα στελέχη των επιχειρήσεων χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού και έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ώρα επισκεψιμότητας (timeslot), ώστε να αποφύγουν τυχόν καθυστερήσεις κατά την προσέλευσή τους.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-loannina

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια συμβουλευτικής από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ, στα οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εγγραφούν επί τόπου, επιλέγοντας από τις θεματικές:

  • Πώς να δημιουργήσω ένα αποτελεσματικό βιογραφικό
  • Πώς να προετοιμαστώ σωστά για μια συνέντευξη
  • Ποια είναι τα βήματα για μια επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα
  • Τα Κοινωνικά Δίκτυα στην αναζήτηση εργασίας

Παράλληλα, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν πληροφορίες για τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr και για τη ΜΕΜΜΕ επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/memme

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v