Φάμελλος: Να αποσυρθούν τα φορολογικά άρθρα για τους επαγγελματίες

«Μιλούσατε προεκλογικά για κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ και αποδείχθηκε ότι την είχατε εσείς»,επεσήμανε επιτιθέμενος στην κυβέρνηση.

Φάμελλος: Να αποσυρθούν τα φορολογικά άρθρα για τους επαγγελματίες

Την απόσυρση των άρθρων από το φορολογικό νομοσχέδιο που αφορούν ελεύθερους επαγγελματίες και επιστήμονες ώστε να γίνει διάλογος, ζήτησε ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος.

«Δεν μπορεί η κυβέρνηση να ελέγξει δίκαια τα εισοδήματα οπότε λέει στους ελεύθερους επαγγελματίες ‘πληρώστε ένα ποσό να ξεμπερδεύουμε’», τόνισε. Σ΄αυτό το πλαίσιο, μίλησε για fast track νομοθετικές διαδικασίες που αποσκοπούν στην ενίσχυση των απευθείας αναθέσεων, στις οποίες η κυβέρνηση πήρε «χρυσό βραβείο».

“Σε ταξί και λαϊκές αγορές βάζουν τεκμήριο τριετίας οι δήθεν εκσυγχρονιστές, τρομάρα τους, που δεν έχουν ιδέα από αυτά τα επαγγέλματα”. Ερμηνεύοντας το φορολογικό χαράτσι ως κίνηση για να οδηγηθεί το μικροεμπόριο στις μεγάλες αλυσίδες και όλους μαζί “στα νύχια των τραπεζών και των servicers”.

O κ. Φάμελλος υπενθύμισε ότι πριν από τις εκλογές η ΝΔ μιλούσε για “κρυφή ατζέντα φορολόγησης του ΣΥΡΙΖΑ”, για να αποδειχθεί ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε τέτοια ατζέντα “βάζοντας επιπλέον φόρους και εισάγοντας αναχρονιστικά τεκμήρια”.

Ειδικά για το λαθρεμπόριο καυσίμων κατηγόρησε την κυβέρνηση το άφησε ανενόχλητο επί τέσσερα χρόνια “και τώρα έρχεται να πάρει δήθεν μέτρα”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v