Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Καιρίδη με τους δημάρχους της Δυτικής Λέσβου και της Λέρου

Κατά την συνάντηση του Δημήτρη Καιρίδη με τον δήμαρχο Λέρου, Τιμόθεο Κωττάκη, αφού διαπιστώθηκε η ανάγκη ενίσχυσης των σχέσεων των δύο πλευρών, συζητήθηκαν οι δυνατότητες χρηματοδότησης δράσεων και έργων του δήμου.

Συνάντηση Καιρίδη με τους δημάρχους της Δυτικής Λέσβου και της Λέρου

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης, συναντήθηκε διαδοχικά με τους δημάρχους Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρο, και Λέρου, Τιμόθεο Κωττάκη.

Ειδικότερα, στην διάρκεια της συνάντησης του κ. Καιρίδη με τον κ. Βέρρο, επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία του ΥΜΑ με τον δήμο Δυτικής Λέσβου και συζητήθηκε η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας αυτής. Στην εν λόγω συνάντηση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Γεώργιος Αλάνης, καθώς και ο ειδικός συνεργάτης του δήμου, Κώστας Κατσαρός.

Εξάλλου, κατά την συνάντηση του Δημήτρη Καιρίδη με τον δήμαρχο Λέρου, Τιμόθεο Κωττάκη, αφού διαπιστώθηκε η ανάγκη ενίσχυσης των σχέσεων των δύο πλευρών, συζητήθηκαν οι δυνατότητες χρηματοδότησης δράσεων και έργων του δήμου. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Κουμπάρος.

Οι χρηματοδοτήσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο της υποστήριξης του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου προς τις τοπικές κοινωνίες των περιοχών στις οποίες υπάρχουν δομές φιλοξενίας αιτουμένων άσυλο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v