Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θεοχάρης: Καμία νέα παράταση στη διασύνδεση POS-ταμειακών μηχανών

Οι αναβαθμίσεις των POS συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς και τις επόμενες ημέρες θα έχουν ολοκληρωθεί, σημείωσε ο υφυπουργός Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης.

Θεοχάρης: Καμία νέα παράταση στη διασύνδεση POS-ταμειακών μηχανών

Παράταση για 1+1 μήνα για τη διασύνδεση ταμειακών μηχανών με POS έδωσαν το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και η ΑΑΔΕ, προκειμένου να ολοκληρωθεί χωρίς τεχνικά προβλήματα το έργο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η απόφαση αυτή ελήφθη λαμβάνοντας υπόψη τόσο τα αιτήματα της ίδιας της αγοράς παρόχων POS και ταμειακών μηχανών όσο και των επιχειρήσεων, για να μπορέσουν να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις ενός σύνθετου και πολυεπίπεδου έργου.

Αναφερόμενος στο θέμα, ο υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης υπογράμμισε ότι δεν θα δοθεί νέα, παράταση τονίζοντας στον ΣΚΑΙ, ότι μετά το τέλος Απριλίου δεν υπάρχει δικαιολογία.

«Έχουμε ξεπεράσει το 90%, οι αναβαθμίσεις των POS συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς και τις επόμενες ημέρες θα έχουν ολοκληρωθεί. Είτε θα πρέπει μέσα στον Μάρτιο να έχουν διασυνδεθεί είτε να έχουν κλείσει ραντεβού με τον ειδικό και αυτό θα το δηλώσουν σε ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ από τις 15 Μαρτίου και μετά ώστε να είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι επαγγελματίες έχουν μέσα στον Απρίλιο το ραντεβού για τη διασύνδεση» δήλωσε σύμφωνα με το skai.gr.

«Μετά το τέλος Απριλίου δεν υπάρχει δικαιολογία, δεν θα υπάρξει άλλη παράταση», τόνισε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v