Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρέμβαση εισαγγελέα για τα emails της Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου

Η Δικαιοσύνη θα διερευνήσει αν τελέστηκαν ποινικά αδικήματα όπως παραβίαση του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα και η παράβαση υπηρεσιακού απορρήτου. Τι λένε κυβερνητικές πηγές.

Παρέμβαση εισαγγελέα για τα emails της Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου

Εισαγγελική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μετά το πλήθος καταγγελιών που είδε το φως της δημοσιότητας για μαζική αποστολή emails σε απόδημους Έλληνες από την ευρωβουλευτή της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Η εισαγγελία διέταξε την προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθεί ένα τελέστηκαν ποινικά αδικήματα όπως αυτό της παραβίασης της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα και της παραβίαση του υπηρεσιακού απορρήτου.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε ο εισαγγελέας Γεώργιος Νούλης.

Τι λένε κυβερνητικές πηγές

Στην κυβέρνηση σημειώνουν ότι «δεν υπάρχει κάτι νεότερο να σχολιάσουμε. Έχουν υπάρξει σαφείς τοποθετήσεις και από την κυρία Ασημακοπούλου και από το Υπουργείο Εσωτερικών. Η υπόθεση ελέγχεται από τις αρμόδιες αρχές.

Και βεβαίως ουδεμία σχέση έχει όλη αυτή συζήτηση με την επιστολική ψήφο, γεγονός που το γνωρίζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης τα οποία οδηγούν τη συζήτηση εκεί για να καταφερθούν κατά μιας τόσο θετικής πρωτοβουλίας, την οποία δεν στήριξαν».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v