Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυτοί είναι οι ανερχόμενοι δικηγόροι της λίστας «20 under 40 Business Law»

Η ανακοίνωση των ονομάτων τους έγινε στην τελετή απονομής των Business Law Awards που διοργάνωσε η Boussias Events και το περιοδικό Lawyer. Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 250 εκπρόσωποι εταιρειών και θεσμικών φορέων.

Αυτοί είναι οι ανερχόμενοι δικηγόροι της λίστας «20 under 40 Business Law»

Θεωρούνται το «νέο αίμα» της δικηγορίας, είναι οι δικηγόροι που θα πρωταγωνιστήσουν την επόμενη ημέρα και ήδη έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στο χώρο.

Τα ονόματά τους απαρτίζουν την πολλά υποσχόμενη πρώτη λίστα των «20 under 40 Business Law», από το περιοδικό Lawyer. Είναι οι άνθρωποι των οποίων η μέχρι τώρα πορεία, εξασφαλίζει ότι θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην αγορά των νομικών υπηρεσιών στο μέλλον.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, όλοι τους διαθέτουν λαμπρά βιογραφικά κι όλοι τους επέλεξαν την χώρα μας να ανοίξουν τα φτερά τους και να χτίσουν εδώ την καριέρα τους. Δοκιμάστηκαν σε καθόλου εύκολες υποθέσεις κι όλοι τους πέρασαν τις εξετάσεις με επιτυχία.

Παρά το νεαρό της ηλικίας τους κατάφεραν και «τάραξαν τα νερά» της δικηγορίας από τα πρώτα τους βήματα κι άφησαν το αποτύπωμά τους.

Είναι η επόμενη γενιά που θα πρωταγωνιστήσει στο νομικό κλάδο, τα ονόματά τους θα βρίσκονται πίσω από επιτυχημένες εμπορικές συμφωνίες και θα είναι οι άνθρωποι που θα δίνουν νομικές λύσεις.

Είτε μέσα από in-house νομικά τμήματα είτε μέσα από τις δικηγορικές εταιρείες κατάφεραν κι έδωσαν σημαντικά δείγματα που δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης για την λαμπρή πορεία που θα διαγράψουν στο μέλλον. Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς είναι προτάσεις των συναδέλφων τους.

Συγκεκριμένα η λίστα αποτελείται από τη Μελίνα Αγγελίδη από τη Fraport ΑΕ https://www.linkedin.com/in/melina-angelides/, τη Σάντρα Αλκαλάϊ από την HP INC https://www.linkedin.com/in/salkalai/, την Ιωάννα Καμαρινοπούλου από τη Genepharm https://www.linkedin.com/in/ioanna-kamarinopoulou-a155a948/,την Ιωάννα Κόμπου από την OΠΤΙΜΑ https://www.linkedin.com/in/tzovanna-kompou-1b2858129/ την Εύη Μαθιού από τη NovoNordisk https://gr.linkedin.com/in/evimathiou?trk=public_post-text, την Αλεξία Μανδραλή, από την Παπαστράτος https://www.linkedin.com/in/alexiamandrali, τη Σοφία Νικητάκη, από τον Hρακλή https://www.linkedin.com/in/sofia-nikitaki-08920415b/, τον Στάθη Παπαγεωργίου, από τον όμιλο PUBLIC Group https://www.linkedin.com/in/stathis-papageorgiou-70b88384/, τον Χρήστο Παρασκευόπουλο από τον όμιλο SUΝLIGHT GROUP https://www.linkedin.com/in/christos-paraskevopoulos-15093340/, τη Δέσποινα Σπάθα, από την Qualcο SA https://www.linkedin.com/in/despina-spatha/, τη Ζωή Στολάκη, από τη ΔΕΠΑ Εμπορίας Α.Ε. https://www.linkedin.com/in/zoi-stolaki-00b6b550/.

Από τις δικηγορικές εταιρείες επιλέχθηκαν η Ειρήνη Ανυφαντή από τη δικηγορική εταιρεία Δρακόπουλος και Βασαλάκης DVLaw https://www.linkedin.com/in/irene-anyfanti-24083448/ η Χριστίνα Γεωργάκη, από τη δικηγορική εταιρεία Georgaki and Partners Law Firm https://www.linkedin.com/in/christina-georgaki-380542109/, ο Θέμελης Ζαμπάρας, από τη δικηγορική εταιρεία Δρυλλεράκης και Συνεργάτες
https://www.linkedin.com/in/themelis-zamparas/?originalSubdomain=gr, ο Στέργιος Κωνσταντίνου, από τη δικηγορική εταιρεία Νικόλας Κανελλόπουλος – Χαρά Ζέρβα & Συνεργάτες - NKLAW FIRM https://www.linkedin.com/in/stergios-konstantinou/, ο Παύλος Μασούρος, από την δικηγορική εταιρεία Masouros & Partners https://www.linkedin.com/in/masouros/, o Νικόλαος Μπρέγιαννος, από τη δικηγορική εταιρεία Bregiannos Law Firm, η Μαρία Μοσχοπούλου, https://www.linkedin.com/in/maria-moschopoulouutm_source=share&utm_campaign=share_via&utm_content=profile&utm_medium=android_app, ο Ορέστης Ομράν, από την DLA Piper https://www.linkedin.com/in/orestis-omran-8b879731/, ο Αλέξανδρος Ρισβάς, από τη το δικηγορικό γραφείο Ρίσβας & Συνεργάτες https://www.linkedin.com/in/alexander-risvas-57724526?utm_source=share&utm_campaign=share_via&utm_content=profile&utm_medium=ios_app, η Άνθια Τερλέγκα, από την Potamitisvekris https://www.linkedin.com/in/antheaterlegas/, η Μαίρη Χαλιώτη, από την εταιρεία C-Law https://www.linkedin.com/in/mary-chalioti/

Η ανακοίνωση των ονομάτων τους έγινε στην τελετή απονομής των Business Law Awards που διοργάνωσε η BOUSSIAS Events και το περιοδικό LAWYER. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα, παρουσία 250+ εκπροσώπων εταιρειών και θεσμικών φορέων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v