Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Ελληνικού Συνδέσμου Ηλ. Εμπορίου με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο

Οι δύο φορείς θα οργανώσουν εκπαιδευτικά σεμινάρια για μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε θέματα που επηρεάζουν άμεσα τις καθημερινές τους εργασίες και την ενίσχυση των ψηφιακών τους δεξιοτήτων. Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Συνεργασία Ελληνικού Συνδέσμου Ηλ. Εμπορίου με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο

Εκπαιδευτικά σεμινάρια για μικρομεσαίες επιχειρήσεις διοργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A) σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο στο πλαίσιο του Smart Attica, European Digital Innovation Hub, όπως ανακοίνωσε η γενική γραμματέας του συνδέσμου, Μαρίνα Βασιλαρά (φωτ.) στο συνέδριο για το ηλεκτρονικό εμπόριο e commerce conference που διοργάνωσε η Boussias events.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το πρόγραμμα το οποίο ξεκινά στις 03 Απριλίου έχει ως στόχο την εκπαίδευση των συμμετεχόντων σε θέματα που επηρεάζουν άμεσα τις καθημερινές τους εργασίες και την ενίσχυση των ψηφιακών τους δεξιοτήτων, προκειμένου να συμβάλλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής τους. Τα σεμινάρια αφορούν στα χρηματοπιστωτικά εργαλεία, τις πληρωμές, το Digital Marketing, και τα business analytics.

Σε κάθε θεματική ενότητα μπορούν να συμμετέχουν έως και 3 εργαζόμενοι από κάθε επιχείρηση. Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης, για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο [email protected].

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v