Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καπνοπώλης (ΒΕΘ): Λύση οδικής ασφάλειας η αναβάθμιση του άξονα Χαλάστρας-Ευζώνων

Ήταν ένα δίκαιο αίτημα που έπρεπε να υλοποιηθεί ώστε να μπει ένα τέλος στις οδικές τραγωδίες που εκτυλίχθηκαν κατ' επανάληψη στο εν λόγω τμήμα, δήλωσε ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Καπνοπώλης (ΒΕΘ): Λύση οδικής ασφάλειας η αναβάθμιση του άξονα Χαλάστρας-Ευζώνων

Την ικανοποίηση του εκφράζει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για την πρόσφατη υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης για την Εγνατία Οδό, μεταξύ δημοσίου και κοινοπραξίας ΓΕΚ Τέρνα και Egis Projects, η οποία ανάβει το πράσινο φως για την αναβάθμιση του οδικού άξονα Χαλάστρα – Εύζωνοι ώστε να αποκτήσει τεχνικές προδιαγραφές κλειστού αυτοκινητόδρομου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η αναβάθμιση του εν λόγω οδικού άξονα, που αποτελεί σημείο καρμανιόλα, ήταν ένα πάγιο αίτημα του ΒΕΘ, το οποίο εκφράστηκε κατ ´ επανάληψη δια του προέδρου του, Αναστάσιου Καπνοπώλη (φωτ.) μέσω επιστολών και υπομνημάτων στα αρμόδια υπουργεία και στην περιφέρεια.

«Ήταν ένα δίκαιο αίτημα που έπρεπε να υλοποιηθεί ώστε να μπει ένα τέλος στις οδικές τραγωδίες που εκτυλίχθηκαν κατ' επανάληψη στο εν λόγω τμήμα, οι οποίες στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές και παράλληλα αμαυρώνουν την εικόνα της χώρας καθώς αποτελεί και πύλη εισόδου της χώρας. Η αναβάθμιση του οδικού άξονα Ευζώνων – Χαλάστρας σε κλειστό αυτοκινητόδρομο, δίνει λύση στα μεγάλα ζητήματα ασφάλειας των μετακινήσεων στην περιοχή» αναφέρει ο πρόεδρος του ΒΕΘ, Αναστάσιος Καπνοπώλης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v