Β. Μαρινάκης: Όλοι οι Ολυμπιακοί θα σεβαστούν την «Αγια-Σοφιά»

«Δεν καταλαβαίνω τις υπερβολές για την OPAP Αρένα. Πρέπει όλοι να εργαστούν ώστε η Ελλάδα να διοργανώσει έναν λαμπρό τελικό», δηλώνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, θυμίζοντας: Εγώ δεν παραχώρησα το γήπεδό μας στην ΑΕΚ για τα playoffs του Europa League;

Β. Μαρινάκης: Όλοι οι Ολυμπιακοί θα σεβαστούν την «Αγια-Σοφιά»

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 1, 90,4» του Πειραιά, ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε πως οι φίλαθλοι της πειραιώτικης ομάδας θα σεβαστούν απόλυτα την OPAP Arena το βράδυ της 29ης Μαΐου στον τελικό του Europa Conference League με τη Φιορεντίνα.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» πρόσθεσε πως δεν καταλαβαίνει γιατί έχει δημιουργηθεί «θόρυβος» γύρω απ’ το συγκεκριμένο θέμα και υπογράμμισε πως το 2010 με δική του απόφαση είχε παραχωρηθεί το «Γ. Καραϊσκάκης» για να αγωνιστεί η ΑΕΚ στον ευρωπαϊκό αγώνα της με την Νταντί Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Θα θυμάστε όλοι ότι ενώ είχα μόλις αναλάβει τον Ολυμπιακό, τον Αύγουστο του 2010, παραχώρησα το γήπεδό μας στην ΑΕΚ για να παίξει με την Νταντί Γιουνάιτεντ για τα playoffs του Europa League γιατί είχε προβλήματα το γήπεδό της (ΟΑΚΑ).

Υπήρχαν αντιδράσεις τότε από τους φιλάθλους μας, αλλά τους εξήγησα το απλούστατο: Το κάνουμε για τον τόπο μας και το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν το συζητώ.

Το καλοκαίρι εμείς διοργανώσαμε έναν τελικό Super Cup στο Καραϊσκάκη για τον οποίο και εμείς ως Ολυμπιακός και η χώρα μας πήραμε συγχαρητήρια από όλους. Η Ελλάδα έδειξε ότι μπορεί να διοργανώνει μεγάλους τελικούς!

Και θα ήταν χαρά μου αν αντί για τη Μάντσεστερ Σίτι ή την Σεβίλη ήταν μια ελληνική ομάδα, π.χ. ο ΠΑΟΚ. Με χαρά θα έδινα και τις σουίτες του γηπέδου και τη δική μου για να διευκολυνθεί η ελληνική ομάδα!

Δεν καταλαβαίνω λοιπόν τις υπερβολές για τον τελικό στην OPAP Αρένα. Πρέπει όλοι να εργαστούν ώστε η Ελλάδα να διοργανώσει έναν λαμπρό τελικό!

Όσο για τους Ολυμπιακούς που θα βρεθούν εκείνο το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια, φυσικά και θα σεβαστούν το γήπεδο, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, και θα δώσουν την ψυχή τους μαζί με την ομάδα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο και μόνον αυτό θέλουν.

Ας σταματήσουν λοιπόν οι ανοησίες κι ας εργαστούν όλοι να γίνει ένας τελικός που θα διαφημίσει την Ελλάδα και θα πάει ψηλότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο! Σε αυτό τον σκοπό πρέπει να είμαστε όλοι μαζί».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v