Τελευταία μέρα αιτήσεων για το 1ο Αραβο-Ελληνικό συνέδριο με θέμα την Υγεία

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 22-23 Μαΐου 2024 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών και διοργανώνεται από το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο. Πού δηλώνουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι. Το πρόγραμμα.

Τελευταία μέρα αιτήσεων για το 1ο Αραβο-Ελληνικό συνέδριο με θέμα την Υγεία

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο ανακοινώνει τη διοργάνωση του «1ου Αραβο-Ελληνικού Συνεδρίου για την Υγεία» που θα διεξαχθεί στις 22-23 Μαΐου 2024 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών.

Ανέκαθεν η Ελλάδα και ο αραβικός κόσμος συνέβαλλαν με σπουδαίες επιστημονικές συνεισφορές στην ιατρική και τη φαρμακευτική, επηρεάζοντας την εξέλιξη αυτών των τομέων μέχρι τη σήμερον. Και οι δύο πλευρές κατέχουν όλους τους απαραίτητους ανθρώπινους και φυσικούς πόρους και, σε συνδυασμό με την γεωγραφική τους εγγύτητα, μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ανυψώσουν και να ενισχύσουν τη συνεργασία τους σε όλους τους τομείς της υγείας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στις 22-23 Μαΐου, για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί αποκλειστική συνάντηση των δύο πλευρών ώστε να ανταλλάξουν πληροφορίες, να διερευνήσουν δυνατότητες συμπράξεών τους και ανταλλαγής τεχνογνωσίας. Είμαστε πεπεισμένοι πως ο εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των υψηλόβαθμων ομιλητών κατά τη διάρκεια των συνεδριών καθώς και η εντατική δικτύωση που θα προσφέρει το διήμερο της εκδήλωσής μας θα οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου συμπεριλαμβάνει ηχηρά ονόματα κυβερνητικών αξιωματούχων και διαφοροποιημένη συμμετοχή επαγγελματιών και επιχειρηματιών στο χώρο της υγείας και τους συναφείς τομείς από την Ελλάδα και τον αραβικό κόσμο. Μπορείτε να διαβάσετε το τελικό πρόγραμμα εδώ.

Οι Έλληνες επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα διάδρασης και επιχειρηματικών συναντήσεων με τους Άραβες συμμετέχοντες στους τομείς που σχετίζονται με την υγεία. Μπορείτε να δείτε τη λίστα των επιχειρηματιών και επαγγελματιών που αναμένονται από τον αραβικό κόσμο εδώ.

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα: Δηλώσεις Συμμετοχής

Τελική προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024, ώρα 17:00

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη συμμετοχή σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τις κυρίες Μαρία Καλύβα (εσωτ. 109) ή Κατερίνα Μιχαήλ (εσωτ. 101).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v