Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σοφία Ζαχαράκη: Αναζητούνται ακίνητα για την κοινωνική στέγαση των δημοσιών υπαλλήλων

Η υπουργός μιλώντας σε πάνελ με θέμα «Κοινωνική & προσιτή κατοικία, λύση στο στεγαστικό πρόβλημα και ο ρόλος της δημόσιας περιουσίας», ανέφερε ότι σε συνεργασία με δήμους αναζητούνται κτίρια σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Σοφία Ζαχαράκη: Αναζητούνται ακίνητα για την κοινωνική στέγαση των δημοσιών υπαλλήλων

Διαθέσιμα κτίρια σε ολόκληρη την Ελλάδα αναζητά το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα της στέγασης των δημοσίων υπαλλήλων, ανέφερε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη μιλώντας στο συνέδριο για την εκμετάλλευση της δημόσιας ακίνητης περιουσίας Hellenic Public Property Conference που διοργάνωσε η Boussias events σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία ΚΑΠΠΑ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η υπουργός μιλώντας σε πάνελ με θέμα «Κοινωνική & προσιτή κατοικία, λύση στο στεγαστικό πρόβλημα και ο ρόλος της δημόσιας περιουσίας», και το οποίο συντόνιζε ο κ. Δημήτρης Δημητρίου, ανέφερε ότι σε συνεργασία με δήμους αναζητούνται κτίρια σε ολόκληρη την Ελλάδα.

«Μπορεί να είναι διαμερίσματα, μπορεί να είναι καταστήματα, παλιά δημόσια σχολεία, ακόμα και παλιά αστυνομικά τμήματα για να μπορούν να αξιοποιηθούν» ανέφερε η υπουργός. «Έχει τεθεί πολλές φορές το ζήτημα δασκάλων, καθηγητών αστυνομικών, που αδυνατούν λόγω υψηλών ενοικίων να αναλάβουν υπηρεσία» επεσήμανε η κα Ζαχαράκη τονίζοντας πως είναι ανάγκη το κράτος να επιληφθεί του συγκεκριμένου θέματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v