Καρπούς αποδίδει η συνεργασία ΕΟΤ και easyJet

«Η αεροπορική αύξησε 8% τις προσφερόμενες θέσεις προς Ελλάδα τον προηγούμενο χρόνο. Εισάγει φέτος 22 νέα απευθείας δρομολόγια από το εξωτερικό προς ελληνικούς προορισμούς», σύμφωνα με τον γ.γ. του Οργανισμού Δημήτρη Φραγκάκη.

Καρπούς αποδίδει η συνεργασία ΕΟΤ και easyJet

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η στρατηγική του ΕΟΤ για αύξηση της τουριστικής κίνησης από τις αγορές του εξωτερικού προς στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Δημήτρης Φραγκάκης συναντήθηκε με στελέχη του easyJet, όπου και έγινε μία αποτίμηση της συνεργασίας του ΕΟΤ με την εταιρεία, ενώ συζητήθηκαν και τα επόμενα βήματα της συνεργασίας.

«Επιβεβαιώσαμε την αποδοτικότητα του μεγάλου προγράμματος συνδιαφήμισης που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού και το οποίο "τρέχουμε" τον τελευταίο χρόνο στο εξωτερικό μαζί με την εταιρεία. Το πρόγραμμα συνέβαλε στην περαιτέρω αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού προς την Ελλάδα και στην αύξηση αναγνωρισιμότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος σε σημαντικές ευρωπαϊκές αγορές», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Φραγκάκης.

Υπογραμμίζει ότι η easyJet αύξησε κατά 8% τις προσφερόμενες θέσεις προς Ελλάδα τον προηγούμενο χρόνο ενώ αντίστοιχη αύξηση εκτιμάται και για τους επόμενους μήνες η οποία φτάνει στο 9%.

Επίσης, ο γγ του ΕΟΤ σημειώνει ότι η εταιρεία εισάγει στο πρόγραμμά της για φέτος 22 νέα απευθείας δρομολόγια από το εξωτερικό προς ελληνικούς προορισμούς καθώς και ένα νέο αεροδρόμιο, αυτό της Σητείας. Αξιοσημείωτη είναι και η αυξημένη δραστηριότητα από τη Γαλλία με πτήσεις από Λυών, Νίκαια, Μπορντό και για πρώτη φορά από την Ισπανία με πτήσεις από Μάλαγα και Πάλμα προς την Ελλάδα, προσθέτει.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την easyJet για τη συνεργασία η οποία αποφέρει καρπούς για τον ελληνικό τουρισμό και τη χώρα συνολικά» τονίζει ο Φραγκάκης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v