Εως 31 Ιουλίου οι αιτήσεις για συμμετοχή στην Fruit Logistica 2025

Η διεθνής έκθεση για την προώθηση φρούτων και λαχανικών για επαγγελματίες την οποία αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο θα πραγματοποιηθεί 5-7 Φεβρουαρίου 2025.

Εως 31 Ιουλίου οι αιτήσεις για συμμετοχή στην Fruit Logistica 2025

Ανοίγει και πάλι τις πύλες της από τις 5 έως τις 7 Φεβρουαρίου 2025, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου, η Διεθνής Έκθεση για την Προώθηση Φρούτων και Λαχανικών για Επαγγελματίες, FRUIT LOGISTICA, την οποία αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η έκθεση καλύπτει όλο το φάσμα της αλυσίδας αξίας για τον κλάδο των φρούτων και λαχανικών, από τον παραγωγό έως τον τελικό καταναλωτή, προσφέροντας μια πλήρη γκάμα προϊόντων, υπηρεσιών και τεχνολογικών λύσεων. Από την καλλιέργεια σπόρων και την παραγωγή, μέχρι τη συσκευασία και τον αυτοματισμό, η FRUIT LOGISTICA φροντίζει να παρέχει όλα όσα χρειάζεται ο κλάδος για τη βελτίωση της παραγωγικότητας και της καινοτομίας.

Η προηγούμενη διοργάνωση του 2024 απέδειξε ξανά τον διεθνή χαρακτήρα της FRUIT LOGISTICA, συγκεντρώνοντας 2.770 εκθέτες από 94 χώρες. Οι εκθέτες παρουσίασαν τις καινοτομίες τους σε 66.000 εμπορικούς επισκέπτες από 145 χώρες, κάνοντας την έκθεση πιο διεθνή και επιτυχημένη από ποτέ.

Η FRUIT LOGISTICA 2025 προσφέρει στους εκθέτες την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και καινοτομίες στον κλάδο των φρέσκων προϊόντων και να δικτυωθούν με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου παρουσιάζοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε διεθνές επίπεδο.

Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στην FRUIT LOGISTICA 2025 λήγει στις 31 Ιουλίου 2024. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας https://www.fruitlogistica.com/en/exhibitors/registration/, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο κορυφαίο διεθνές γεγονός του κλάδου και να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την FRUIT LOGISTICA κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, στο τηλ. 210 64 19 027, E-Mail: [email protected] ή να ανατρέξει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.fruitlogistica.de/.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v