Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βράβευση 15 επιχειρήσεων από το ΕΒΕΑ

Δεκαπέντε συνολικά επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, η πλειονότητα των οποίων είναι εισηγμένοι στο Χ.Α., βραβεύτηκαν από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, στο πλαίσιο της αξιόλογης επιχειρηματικής δραστηριότητας που εκτιμήθηκε ότι επέδειξαν το 2002.

Βράβευση 15 επιχειρήσεων από το ΕΒΕΑ
Μια ομάδα επιχειρήσεων και επιχειρηματιών βράβευσε χθες το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), καθώς εκτιμήθηκε ότι κατά τη χρονιά που μας πέρασε επέδειξαν αξιόλογη επιχειρηματική δραστηριότητα. Η πλειονότητα των βραβείων, πάντως, δόθηκε σε εισηγμένες στο Χ.Α. επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα δόθηκαν τα εξής βραβεία στις κάτωθι επιχειρήσεις:

* Επιχειρήσεις με εξαγωγική δραστηριότητα: Intercomm Foods (επεξεργασία και συντήρηση φρούτων και λαχανικών), Εμμανουήλ Ν. Καζής (κατασκευή αντλιών και ειδών κεντρικής θέρμανσης), η εισηγμένη Καράτζης και η επίσης εισηγμένη Χαλκόρ.

* Επιχειρήσεις που εφαρμόζουν συστήματα διοίκησης ολικής ποιότητας: Φειδάς Α.Ε. (επώνυμα είδη).

* Επιχειρήσεις που παράγουν επώνυμα προϊόντα: Duro Stick Ν. Χούλης (παραγωγή συγκολλητικών υλών και χρωμάτων).

* Επιχειρήσεις που συμβάλλουν στην αύξηση της απασχόλησης: οι εισηγμένες Ιατρικό Αθηνών, Νεώριον Σύρου.

* Επιχείρηση και παράδοση, η Μύλοι Λούλη από τον τομέα της βιομηχανίας και η Χρυσαφίδης Μ.Γ. (εμπορία υδραυλικών ειδών) από τον τομέα του εμπορίου.

* Αυτοδημιούργητου επιχειρηματία στον κ. Εμ. Καραμολέγκο της ομώνυμης αρτοβιομηχανίας όσον αφορά στον τομέα της βιομηχανίας, ενώ από τον χώρο του εμπορίου τα βραβεία δόθηκαν στους κ. Γεράρδο Γ. της Πλαίσιο Computers, Γερμανό Π. της Γερμανός ΑΒΕΕ, και τέλος από τον χώρο των υπηρεσιών στους κ. Παναγόπουλο Π. των Επιχειρήσεων Αττικής και Φωκά Γ. της Ηλέκτρα Α.Ε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v