Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πέντε προσφορές για έργο της Πυροσβεστικής

Πέντε (5) επιχειρηματικά σχήματα υπέβαλαν την Πέμπτη 24 Ιουλίου τις τεχνικές και οικονομικές προσφορές τους στο Διαγωνισμό για έργο του Πυροσβεστικού Σώματος με ΣΔΙΤ. Προϋπολογισμός του έργου είναι 40.000.000 ευρώ.

Πέντε προσφορές για έργο της Πυροσβεστικής
Πέντε (5) επιχειρηματικά σχήματα υπέβαλαν την Πέμπτη 24 Ιουλίου τις τεχνικές και οικονομικές προσφορές τους στο Διαγωνισμό για το έργο «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση και Τεχνική Διαχείριση Κτιριακών και Λοιπών Εγκαταστάσεων για τη Στέγαση Έξι (6) Υπηρεσιών και Ενός (1) Σταθμού του Πυροσβεστικού Σώματος με ΣΔΙΤ» .

Τα πέντε (5) Επιχειρηματικά Σχήματα είχαν προεπιλεγεί από την Α’ φάση του διαγωνισμού και είναι:

1. ΒΙΟΤΕΡ 

2. ΕΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ – VINCI CONCESSIONS 

3. J & P ΑΒΑΞ

4. ΕΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΓΑΝΤΖΟΥΛΑΣ – Κ. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ

5. ΕΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ INNISFREE MANAGEMENT LIMITED – ΕΔΡΑΣΗ Χ.ΨΑΛΛΙΔΑΣ  – ΕΛΕΡΓΟ ΤΕΧΝΙΚΗ – ΕΡΕΤΒΟ – ΚΛΕΑΡΧΟΣ Γ. ΡΟΥΤΣΗΣ – ΝΟΣΤΟΣ

Ο Προϋπολογισμός του έργου είναι 40.000.000 ευρώ, η διάρκεια της Σύμβασης Σύμπραξης 25 έτη, η περίοδος κατασκευής ανέρχεται σε 2 έτη και η περίοδος λειτουργίας σε 23 έτη.

Το έργο των 7 Πυροσβεστικών Σταθμών είναι το πρώτο με το οποίο η ΚΕΔ εγκαινίασε την εφαρμογή του θεσμού των Συμπράξεων Δημόσιου Ιδιωτικού Τομέα στην Ελλάδα. Αντικείμενο του έργου είναι η Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση και Τεχνική Διαχείριση επτά (7) Πυροσβεστικών Σταθμών και Υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος στις πόλεις: Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Λευκάδα, Γιαννιτσά, Καλάβρυτα, Γαργαλιάνοι και Θεσσαλονίκη.

Οι διαδικασίες αξιολόγησης των Προσφορών και η υπογραφή της Σύμβασης Σύμπραξης, σχεδιάζεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2008.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v