Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσωρινός ανάδοχος η κ/ξ Γαντζούλας σε έργο ΣΔΙΤ

Ως Προσωρινό Φορέα Σύμπραξης ανακήρυξε η ΚΕΔ την Ένωση Εταιριών «ΓΑΝΤΖΟΥΛΑΣ – Κ.ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ» στο διαγωνισμό του έργου για τη Στέγαση (6) Υπηρεσιών και Ενός Σταθμού του Πυροσβεστικού Σώματος με ΣΔΙΤ.

Προσωρινός ανάδοχος η κ/ξ Γαντζούλας σε έργο ΣΔΙΤ
Ως Προσωρινό Φορέα Σύμπραξης ανακήρυξε η ΚΕΔ την Ένωση Εταιριών «ΓΑΝΤΖΟΥΛΑΣ – Κ.ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ» στο διαγωνισμό του έργου για τη Στέγαση (6) Υπηρεσιών και Ενός Σταθμού του Πυροσβεστικού Σώματος με ΣΔΙΤ.

Αναλυτικότερα, παρουσία εκπροσώπων των διαγωνιζομένων ανοίχθηκαν χθες, 2 Σεπτεμβρίου 2008 οι οικονομικές προσφορές των κατωτέρω πέντε (5) επιχειρηματικών σχημάτων που συμμετέχουν στο διαγωνισμό του έργου ΣΔΙΤ των έξι (6) Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στις πόλεις Αλεξανδρούπολη, Βέρροια, Γιαννιτσά, Λευκάδα, Καλάβρυτα και Γαργαλιάνοι και του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης:

* ΒΙΟΤΕΡ  
*  ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ – VINCI CONCESSIONS  
*  J & P ΑΒΑΞ 
*  ΕΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΓΑΝΤΖΟΥΛΑΣ – Κ. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ 
*  ΕΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ INNISFREE MANAGEMENT LIMITED – ΕΔΡΑΣΗ– ΕΛΕΡΓΟ ΤΕΧΝΙΚΗ – ΕΡΕΤΒΟ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ – ΚΛΕΑΡΧΟΣ Γ. ΡΟΥΤΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ  – ΝΟΣΤΟΣ.

Μετά την αξιολόγηση των Προσφορών, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔ ανακήρυξε ως προσωρινό Ιδιωτικό Φορέα Σύμπραξης την ένωση εταιρειών «ΓΑΝΤΖΟΥΛΑΣ – Κ.ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ», που προσέφερε σε παρούσα αξία των ετήσιων χρεώσεων για τη μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή και τεχνική διαχείριση του έργου για όλη τη διάρκεια ισχύος της Σύμβασης Σύμπραξης το ποσό των 27,5 εκ. ευρώ.

Η Σύμπραξη Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα των έξι (6) Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού είναι το πρώτο έργο ΣΔΙΤ για το οποίο αναδεικνύεται προσωρινός Ιδιωτικός Φορέας Σύμπραξης σε πλήρη συμφωνία με το χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί από την ΚΕΔ, ενώ εντός του 2008 προβλέπεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες υπογραφής της Σύμβασης Σύμπραξης και να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου.

Εξάλλου σημειώνεται,  ότι σήμερα η ΚΕΔ, πλέον του έργου των 7 Πυροσβεστικών Σταθμών, διαχειρίζεται εγκεκριμένα έργα ΣΔΙΤ συνολικού προϋπολογισμού €1,5 δισ.

Σε συνέχεια των ΣΔΙΤ των επτά (7) Υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος, βρίσκονται σε εξέλιξη διαδικασίες δημοπράτησης, με προοπτική την υπογραφή Σύμβασης Σύμπραξης εντός του 2009 για τα έργα που αφορούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά, προϋπολογισμού €74 εκ. και τις 13 Αστυνομικές Διευθύνσεις της ΕΛ.ΑΣ., προϋπολογισμού €107 εκ..

Σε διαδικασία προετοιμασίας δημοπράτησης βρίσκεται και το έργο ΣΔΙΤ των νέων κτιριακών υποδομών για τη στέγαση του συνόλου των υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών, προϋπολογισμού € 252εκ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v