Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Metropolitan Expo:Εγκαίνια του εκθεσιακού κέντρου

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα 12/5 τα επίσημα εγκαίνια του Metropolitan Expo με μια εκδήλωση που ανέδειξε τις δυνατότητες των εγκαταστάσεων του εκθεσιακού και συνεδριακού κέντρου, παρουσία 1700 καλεσμένων.

Metropolitan Expo:Εγκαίνια του εκθεσιακού κέντρου
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα 12/5 τα επίσημα εγκαίνια του Metropolitan Expo με μια εκδήλωση που ανέδειξε τις δυνατότητες των εγκαταστάσεων του εκθεσιακού και συνεδριακού κέντρου, παρουσία 1700 καλεσμένων.

Ο νέος πολυχώρος εκθεσιακών και συνεδριακών χρήσεων άνοιξε τις πύλες του τον Ιανουάριο του 2009, χαράσσοντας νέους δρόμους για τη διοργάνωση εκθέσεων στην Ελλάδα χάρη στις υπερσύγχρονες υποδομές, τις εντυπωσιακές διαστάσεις και τη μοντέρνα αρχιτεκτονική αισθητική του.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Το Metropolitan Expo αποδεικνύει ότι μπορούμε να αποκτήσουμε υπερσύγχρονες υποδομές και να διεκδικήσουμε μία νέου τύπου ανάπτυξη, που βασίζεται στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, στην ανταπόκριση στις σύγχρονες επιχειρηματικές ανάγκες, αλλά και στην εδραίωση σε νέες δραστηριότητες, όπως ο συνεδριακός και εκθεσιακός τουρισμός. Ένα κέντρο, που αναδεικνύει την Ελλάδα σε κέντρο επιχειρηματικής δραστηριότητας και σημείο συνάντησης για χιλιάδες επιχειρηματίες και εκθέτες από όλο τον κόσμο»

Ο κ. Χρήστος Κοπελούζος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Athens Metropolitan Expo A.E., καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους, επεσήμανε ότι με το Metropolitan Expo η Αθήνα θα μπορέσει να κάνει αισθητή την παρουσία της στα διεθνή και εγχώρια εκθεσιακά δρώμενα και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το νέο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο θα αποτελέσει πεδίο δράσης για την άνθιση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Εκπροσωπώντας τους μετόχους της Athens Metropolitan Expo στα εγκαίνια υποδέχτηκαν τους καλεσμένους οι κ. Αλέξης Λαγουδάκης και Γιώργος Τσαούσογλου της ΡΟΤΑ, ο κ.Σάκης Καλλιτσάντσης της REDS, ο κ. Γεώργιος Παπαγεωργίου της Lamda Development, ο κ. Νικόλαος Γεραρχάκης της J&P ΑΒΑΞ, και ο κ. Αντώνιος Πίκουλας, εκδότης της εφημερίδας ΑΞΙΑ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι κλαδικών φορέων αλλά και επιχειρηματίες και στελέχη του κλάδου οργάνωσης εκθέσεων και συνεδρίων. Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Υπουργός Εξωτερικών κα Ντόρα Μπακογιάννη, η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γιώργος Βλάχος, η βουλευτής της Ν.Δ κα Έλενα Ράπτη, ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων κ. Νίκος Βαφειάδης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Παναγιώτης Μίχαλος, ο Πρόεδρος του ΣΕΟΕΣ κ. Τάσος Κούμανης, ο κ. Σάκης Χατζηιωάννου της Sprider, ο εκδότης του Αδέσμευτου Τύπου κ. Δημήτρης Ρίζος, ο κ. και η κα Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, ο κ. και η κα Βασίλη Αποστολόπουλου, ο κ. και η κα Δημήτρη Καλλιτσάντση και ο κ. Γιώργος Κορωνιάς.

Το Metropolitan Expo, μέσα στους τρείς πρώτους μήνες λειτουργίας του έχει ήδη φιλοξενήσει κάποιες από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της Ελλάδας, ενώ ο προγραμματισμός του για τον υπόλοιπο χρόνο περιλαμβάνει τη φιλοξενία σημαντικών εκθεσιακών γεγονότων διεθνούς ενδιαφέροντος. Σήμερα, έχοντας ανοίξει και επισήμως τις πύλες του προσβλέπει στην ενίσχυση της διεθνούς δραστηριότητάς του φέρνοντας αέρα προόδου και ανάπτυξης για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v