Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ημερίδα One Stop Security Workshop στις 21/10

Η Inter Engineering ανακοινώνει το τέταρτο One Stop Security Workshop, η καινοτομική ημερίδα Ασφάλειας Δεδομένων της ηγέτιδας εταιρείας του κλάδου, που θα διεξαχθεί στις 21-10-2010, στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναϊς.

Η ημερίδα One Stop Security Workshop στις 21/10
Η Inter Engineering ανακοινώνει το τέταρτο One Stop Security Workshop, η καινοτομική ημερίδα Ασφάλειας Δεδομένων της ηγέτιδας εταιρείας του κλάδου, που θα διεξαχθεί στις 21-10-2010, στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναϊς, από τις 13:30 – 19:30.

Το One Stop Security Workshop απαντά εύστοχα και πρακτικά στις σημερινές ανάγκες ενημέρωσης περί ασφάλειας δεδομένων τόσο της σύγχρονης επιχείρησης όσο και των εταιρειών πληροφορικής.

Η καινοτομία της εκδήλωσης είναι ότι, αντί για ομιλίες, διεθνούς αναγνώρισης ειδικοί παρουσιάζουν ζωντανά στη σκηνή πραγματικά προβλήματα ασφάλειας μαζί με την λύση τους. Και αυτό σε συνάρτηση με μία εντυπωσιακή ποικιλία θεμάτων ασφάλειας.

Το One Stop Security Workshop αποτελείται από μία σειρά ενοτήτων με μέγιστη διάρκεια 50 λεπτών όπου τίθεται ένα σημαντικό πρόβλημα ασφάλειας και δίνονται οι λύσεις επί τόπου. Yπάρχουν τέσσερις παράλληλες ροές τέτοιων ενοτήτων για ένα ολόκληρο μεσημέρι. Έτσι ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να συνθέσει την δική του ατζέντα για μέγιστη εκμετάλλευση του χρόνου του. Κατά τη διάρκεια των ενοτήτων αυτών οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ερωτήσεις και να συμμετέχουν με τους δικούς τους προβληματισμούς και ανησυχίες.

Στόχος και φέτος είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες μία μοναδική εμπειρία απόκτησης εξαιρετικά πολύτιμων γνώσεων για την στήριξη των αποφάσεών τους πάνω στην Ασφάλεια Δεδομένων στο παρόν και το μέλλον, να γνωρίσουν νέες τεχνολογίες, να τις δοκιμάσουν, να μιλήσουν με τους ειδικούς αλλά και να δικτυωθούν με πελάτες και συναδέλφους.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της Inter Engineering που στηρίζουν το φετινό One Stop Security Workshop με ειδικούς απεσταλμένους είναι:
F-Secure Φιλανδία
NetAsq, Γαλλία
Secnology, ΗΠΑ
SMS PAsscode, Δανία
Vasco, Βέλγιο
Tectia, Φινλανδία
Secure Systems, Λετονία
Clearswift, Ηνωμένο Βασίλειο

Οι συμμετέχοντες του One Stop Security Workshop αντιπροσωπεύουν όλες τις κατηγορίες των σύγχρονων επιχειρήσεων που εξαρτώνται άμεσα από την πληροφορική συνθέτοντας ένα διεθνές κοινό από μ.α. Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και από τις χώρες των Βαλκανίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο