Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μνημόνιο συνεργασίας ΣΕΠΕ - ΕΛΙΝΥΑΕ

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του ΣΕΠΕ και του ΕΛΙΝΥΑΕ, που θα περιγράφει το πλαίσιο κοινών δράσεων, σε θέματα ασφάλειας και υγείας των εργαζομένων, υπογράφεται αύριο Τρίτη 30 Νοεμβρίου.

Μνημόνιο συνεργασίας ΣΕΠΕ - ΕΛΙΝΥΑΕ
Την αποφασιστικότητα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) και του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.) για τη δημιουργία ενός πλαισίου κοινών δράσεων σε θέματα ασφάλειας και υγείας των εργαζομένων συμπεριλαμβάνει το Μνημόνιο Συνεργασίας, που προετοιμάστηκε μετά από επιτυχή διαβούλευση του Ειδικού Γραμματέα του Σ.ΕΠ.Ε., Μιχάλη Χάλαρη, και της Διοίκησης του ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.

Σημειώνεται, ότι η δράση αυτή εκπορεύτηκε από την ανάγκη ενίσχυσης συνεργασιών μεταξύ της Πολιτείας και φορέων που προάγουν την επαγγελματική υγεία και ασφάλεια και ιδιαίτερα με φορείς των κοινωνικών εταίρων.

Όπως επισημαίνεται, το μνημόνιο συνεργασίας αναμένεται να υπογραφεί από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργο Κουτρουμάνη, και τον Πρόεδρο του ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε., Ιωάννη Δραπανιώτη, την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010, στις 11:00 π.μ., κατά τη διάρκεια του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία με τίτλο «Η Πρόληψη Συμφέρει Όλους», που διοργανώνει το ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. στο ξενοδοχείο Athens Hilton.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v