Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανάκληση μοτοσικλετών YAMAHA

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η YAMAHA MOTOR CO. σε συνεργασία στην Ελλάδα με τη Μοτοδυναμική και τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσικλετών YAMAHA μοντέλου YBR 250.

Ανάκληση μοτοσικλετών YAMAHA
Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρία YAMAHA MOTOR CO. σε συνεργασία στην Ελλάδα με τη Μοτοδυναμική και τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσικλετών YAMAHA μοντέλου YBR 250.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ανάκληση αφορά περίπου σε 400 δίκυκλα με αριθμό πλαισίου προγενέστερο του RG021-010000, στα οποία υπάρχει ενδεχόμενο οι δύο συνδετικοί ράβδοι του μοχλικού της πίσω ανάρτησης να υποστούν ράγισμα ή θραύση εξαιτίας της πιθανής αδυναμίας τους να περιστραφούν ελεύθερα γύρω από τα σημεία έδρασής τους. Η πιθανή αδυναμία ελεύθερης περιστροφής των ράβδων είναι αποτέλεσμα εισροής νερού και ακαθαρσιών στην επίμαχη περιοχή.

Με βάση ανακοίνωση, μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Όπως επισημαίνεται, οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω δικύκλων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα συμβεβλημένα συνεργεία του δικτύου YAMAHA σε όλη την Ελλάδα για να αντικατασταθούν το ψαλίδι και οι συνδετικοί ράβδοι της πίσω ανάρτησης χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v