Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πετρόπουλος: Φωνάξτε το Στέφανο Μάνο!

Κάλεσμα τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καλέσουν στο κυβερνητικό σχήμα τον Στέφανο Μάνο, απευθύνει με επιστολή του ο Κ. Πετρόπουλος.

Πετρόπουλος: Φωνάξτε το Στέφανο Μάνο!
Κάλεσμα τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καλέσουν στο κυβερνητικό σχήμα τον Στέφανο Μάνο, απευθύνει με επιστολή του ο Κ. Πετρόπουλος, πρόεδρος της ομώνυμης εισηγμένης και της Nutriart.

Σύμφωνα με τον κ. Πετρόπουλο, ο κ. Μάνος είναι ο μόνος που θα καθησυχάσει τις αγορές, θα αλλάξει το κλίμα και θα δώσει ελπίδα στους Έλληνες. 

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του κ. Πετρόπουλου αναφέρει τα εξής: 

ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ!

Το 1940 το πολιτικό σύστημα της Βρετανίας κάλεσε τον Τσώρτσιλ, τον μόνο πολιτικό που από χρόνια υπεστήριζε την πολιτική της προετοιμασίας για πόλεμο, και τον στήριξε να εφαρμόσει την πολιτική που πίστευε. Διότι ο πόλεμος είχε ήδη έλθει, και δεν υπήρχε η πολυτέλεια του χρόνου για εκλογές.

Η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται σε πόλεμο. Έχει ήδη υποστεί εισβολή, αφού – κακά τα ψέματα – έχει χαθεί μεγάλο μέρος της Εθνικής μας ανεξαρτησίας.

Έχομε τον πολιτικό που από είκοσι χρόνια υποστηρίζει την πολιτική της εξυγίανσης του Κράτους μας που τώρα πια έχει γίνει αδήριτη ανάγκη. Ένα πολιτικό που έχει αποδείξει ότι έχει το θάρρος, τη γνώση, τη φαντασία και την ικανότητα να μας βγάλει από την κρίση και να μας ξαναδώσει ελπίδα και εθνική αξιοπρέπεια.

Κύριε Παπανδρέου, Κύριε Σαμαρά, αυτή την ύστατη στιγμή, βάλτε στην πάντα το κομματικό συμφέρον, τις συμπάθειες και τις προσωπικές προτιμήσεις. Φωνάξτε το Στέφανο Μάνο, την εφεδρεία του Έθνους, και στηρίξτε τον να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές. Είναι ο μόνος που θα καθησυχάσει τις αγορές, θα αλλάξει το κλίμα και θα δώσει ελπίδα στους Έλληνες!

Με εκτίμηση,

Κώστας Πετρόπουλος
Επιχειρηματίας"

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v