Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚτΠ: Υπογραφή σύμβασης δύο έργων

Στην υπογραφή συμβάσεων εκτέλεσης έργου για την προμήθεια εξοπλισμού και αναβάθμιση υπηρεσιών του Ειδικού Ληξιαρχείου Αθηνών με τις Q&R και PC Systems, αλλά και για την παροχή υπηρεσιών συμβούλου τεχνικής υποστήριξης για το έργο ΟΠΣ Ειδικού Ληξιαρχείου Αθηνών υπέγραψε η Κοινωνία της Πληροφορίας.

ΚτΠ: Υπογραφή σύμβασης δύο έργων
Στην υπογραφή συμβάσεων εκτέλεσης δύο έργων προχώρησε η Κοινωνία της Πληροφορίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το πρώτο έργο αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού και αναβάθμιση υπηρεσίων του Ειδικού Ληξιαρχείου Αθηνών και το δεύτερο στην παροχή υπηρεσιών συμβούλου τεχνικής υποστήριξης (ΣΤΥ) για το έργο ΟΠΣ Ειδικού Ληξιαρχείου Αθηνών.

Η πρώτη σύμβαση υπεγράφη με την ένωση των εταιριών Quality and Reliability και PC Systems, ενώ το συμβατικό τίμημα του έργου ανέρχεται στο ποσό των 549.897,35 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου φόρου προστιθέμενης αξίας και έχει διάρκεια υλοποίησής του είναι 18 μήνες.

Το δεύτερο έργο υπεγράφη με τη ΡΕΜΑΚΟ και την Temagon.

Το συμβατικό τίμημα του έργου ανέρχεται στο ποσό των 90.432,25 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου φόρου προστιθέμενης αξίας, ενώ η διάρκεια υλοποίησής του είναι 36 μήνες.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, το έργο αφορά στην ανάπτυξη και υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος στο Ειδικό Ληξιαρχείο Αθηνών, το οποίο αποσκοπεί: στην εξάλειψη των υφιστάμενων αδυναμιών στον τομέα της ενημέρωσης και εξυπηρέτησης των πολιτών, στην ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του προβλήματος της διαχείρισης των ληξιαρχικών πράξεων και στη χρησιμοποίηση του νέου πληροφοριακού συστήματος ως εργαλείο οργάνωσης, λειτουργίας και λήψης αποφάσεων.

Το Ειδικό Ληξιαρχείο Αθηνών θα προμηθευτεί, στο πλαίσιο του έργου, εφαρμογή λογισμικού ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου, πλήρη εφαρμογή λογισμικού ληξιαρχείου καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v