Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οκτώ κοινοπραξίες για την επέκταση του μετρό

Οκτώ κοινοπραξίες, αποτελούμενες από ελληνικές αλλά και από ξένες εταιρίες, εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την επέκταση της γραμμής 3 του μετρό, στο τμήμα Αιγάλεω - Χαϊδάρι. Μεταξύ των εταιριών είναι οι εισηγμένοι όμιλοι Βιοτέρ, J&P Άβαξ, Μηχανική, Άκτωρ, ΑΕΓΕΚ, Αττι-Κατ, Αθηνά, Τέρνα και Παντεχνική.

Οκτώ κοινοπραξίες για την επέκταση του μετρό
Οκτώ κοινοπραξίες, αποτελούμενες από ελληνικές αλλά και από ξένες εταιρίες, εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την επέκταση της γραμμής 3 του μετρό, στο τμήμα Αιγάλεω - Χαϊδάρι.

Σημειώνεται πως η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος (που αποτελεί το πρώτο στάδιο του διαγωνισμού) έληξε την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2005, ενώ οι κοινοπραξίες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον είναι οι εξής:

* ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε. – ΒΕΤON UND MONIERBAU GMBH – MARTIN ROSE GMBH & Co. KG - GLEISBAU HILBIG & VENTZKE GMBH

* J&P ΑΒΑΞ A.E. – F.C.C. CONSTRUCCION SA - ELECNOR SA INSTALACIONES INABENSA SA

* ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε.

* ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. – SIEMENS AG – VINCI CONSTRUCTION GRANDS PROJETS

* ZAGOPE – EFACEC ENGENHARIA SA – CONSTRUCTORA DO TAMEGA SA

* IMPREGILO – ΑΕΓΕΚ – ALSTOM TRANSPORT

* ED ZUBLIN AG – ΑΤΤΙ-ΚΑΤ Α.Τ.Ε. – ΑΘΗΝΑ Α.Τ.Ε. – TPF CHAPEAUX INTERNATIONAL SA

* ALPINE MAYREDER BAU – ΤΕΡΝΑ Α.Ε. – ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. – POWELL ELEC SYST. INC.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως οι προαναφερθείσες κοινοπραξίες θα αξιολογηθούν από την Αττικό Μετρό σύμφωνα με τα κριτήρια που τέθηκαν στα τεύχη του διαγωνισμού και όσοι προεπιλεγούν θα κληθούν στο δεύτερο στάδιο να υποβάλουν τεχνική και οικονομική προσφορά για το έργο.

Όπως είπαν στο euro2day.gr στελέχη της εταιρίας, η πρώτη αξιολόγηση, αυτή των τυπικών προσόντων, θα ολοκληρωθεί σε περίπου ένα μήνα, ενώ ο ανάδοχος θα οριστεί περί τα τέλη του καλοκαιριού του 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v