Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΒΒΕ: Οι "πρωταθλητές" της Βορείου Ελλάδας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Απριλίου 2013, η τελετή απονομής «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος».

ΣΒΒΕ: Οι πρωταθλητές της Βορείου Ελλάδας
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Απριλίου 2013, η τελετή απονομής «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος».

Πρόκειται για μια νέα πρωτοβουλία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) ο οποίος συνεργάζεται με την οικονομική εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ, με στόχο την ανάδειξη, την προβολή και τελικά τη βράβευση μεταποιητικών επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε.

Για την φετινή βράβευση των επιχειρήσεων, ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία όπως και πέρυσι. Συγκροτήθηκε Επιτροπή Αξιολόγησης αποτελούμενη από άτομα υψηλού κύρους η οποία συνεδρίασε ούτως ώστε να αξιολογήσει τις υποψηφιότητες των μεταποιητικών επιχειρήσεων που διεκδικούσαν τα βραβεία σε καθεμιά από τις επιμέρους κατηγορίες.

Βραβείο «Γυναίκα Επιχειρηματίας»:
Το βραβείο για το 2013 απονεμήθηκε στην κα Κωνσταντίνα Ουζουνοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλο της εταιρείας «ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ Ι. ΟΥΖΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.».


Βραβείο «Καινοτομίας»:
Η Επιτροπή Αξιολόγησης αποφάσισε το βραβείο να απονεμηθεί στην εταιρεία ΕΥ.ΓΕ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ, πιο γνωστή σε όλους με το εμπορικό σήμα AGRINO, με παραγωγικές εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη και στο Αγρίνιο.

Βραβείο «Εξωστρέφειας»:
Το βραβείο απονεμήθηκε στην επιχείρηση ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ Α.Μ.Β.Ν.Ε.Ε., ενώ η Επιτροπή Αξιολόγησης αποφάσισε να απονείμει έπαινο για την εξωστρεφή της δραστηριότητα και στην ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.

Βραβείο «Περιβάλλον»:
Η Επιτροπή Αξιολόγησης αποφάσισε να απονεμηθεί το βραβείο στην εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε., και έπαινος στην εταιρεία Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Βραβείο «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης»:
Το βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για το 2013, απονεμήθηκε στην εταιρεία ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΣ Α.Ε., γνωστότερη σε όλους για το νερό «ΒΙΚΟΣ».

Ο έπαινος στην κατηγορία βραβείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης απονεμήθηκε στην εταιρεία ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ ΑΕ, με έδρα τη Νέα Σάντα Κιλκίς.

Βραβείο «Αριστεία Μεσαία Επιχείρηση»:
Στην κατηγορία «Αριστεία Μεσαία Επιχείρηση» απονεμήθηκε βραβείο στην εταιρεία ΕΛΒΙΑΛ Α.Ε. και έπαινος στην ΙΩΝΙΚΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ Α.Ε.

Βραβείο «Αριστεία Μεγάλη Επιχείρηση»:
Στην κατηγορία αυτή το βραβείο απονεμήθηκε στην ΚΡΙ – ΚΡΙ Α.Ε., ενώ η Επιτροπή Αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων αποφάσισε και την απονομή επαίνου στην εταιρεία ΓΙΟΥΡΙΜΑΚ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΡΥΖΙΟΥ & ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ Α.Ε.


Τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης με αλφαβητική σειρά, ήταν:
1. ο Καθηγητής κ. Γιάννης Χατζηδημητρίου, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
2. ο Καθηγητής κ. Κώστας Γραμμένος, Πρόεδρος του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος,
3. ο κ. Δημήτρης Λακασάς, Πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος,
4. ο κ. Αθανάσιος Σαββάκης, Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος,
5. ο κ. Γιάννης Σταύρου, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, και
6. ο κ. Γιώργος Καλοφωλιάς, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιάς
Ακολουθούν οι εταιρείες που βραβεύθηκαν ανά κατηγορία βραβείου.

Επιπρόσθετα στοιχεία για τις βραβευθείσες εταιρίες δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v