Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Ζητά να ενημερώσει την Επιτροπής Ενέργειας

Με επιστολή του προς τον υπουργό Ανάπτυξης ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Τάκης Αθανασόπουλος ζήτησε να ενημερώσει τα μέλη της Επιτροπής Ενέργειας της Βουλής για θέματα που αφορούν στην Επιχείρηση.

ΔΕΗ: Ζητά να ενημερώσει την Επιτροπής Ενέργειας
Με επιστολή που απέστειλε προς τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Χρήστο Φώλια ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Τάκης Αθανασόπουλος ζήτησε να ενημερώσει τα μέλη της Επιτροπής Ενέργειας της Βουλής για θέματα που αφορούν στην Επιχείρηση.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική επιστολή, τα ανακοινωθέντα από την εταιρία δυσμενή οικονομικά αποτελέσματα έχουν προκαλέσει πληθώρα δημοσιευμάτων σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με τις προοπτικές της Επιχείρησης.

Επειδή, προφανώς, δεν έχει καταστεί δυνατόν να αναδειχθούν και να επικοινωνηθούν επαρκώς τα συγκεκριμένα αίτια και οι παράγοντες που συντελούν στην αρνητική πορεία των αποτελεσμάτων της Επιχείρησης έχει δημιουργηθεί ένα αρνητικό κλίμα σε βάρος αυτής, κάτι που δυσχεραίνει την υλοποίηση του αναγκαίου προγράμματος εκσυγχρονισμού της, ιδίως στις συνθήκες κρίσης του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος που βιώνουμε σήμερα.

Με αυτή την αφετηρία και με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των μελών της Εθνικής Αντιπροσωπείας που συγκροτούν την αρμόδια Επιτροπή Ενέργειας, η διοίκηση της ΔΕΗ προτείνει την εμφάνισή της ενώπιον αυτής, καθώς κάτι τέτοιο θα της έδινε τη δυνατότητα να παράσχει διευκρινίσεις για κάθε πτυχή σχετικά με αυτά τα θέματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v