Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ντυνάν: Διακοπή συνεργασίας με τη Eurohospital

Τη διακοπή της συνεργασίας με την εταιρία Eurohospital, στην οποία είχε ανατεθεί η διαχείριση του νοσοκομείου με το από 11/12/2007 συμφωνητικό, γνωστοποίησε ο πρόεδρος του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, κ. Α. Μαρτίνης.

Ντυνάν: Διακοπή συνεργασίας με τη Eurohospital
Ο πρόεδρος του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, κ. Ανδρέας Μαρτίνης, ενημέρωσε το διοικητικό συμβούλιο του νοσηλευτικού ιδρύματος για την απόφαση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σχετικά με τη μη συνέχιση της συνεργασίας, επί μία επιπλέον τριετία, με την εταιρία Eurohospital, στην οποία είχε ανατεθεί η διαχείριση του νοσοκομείου με το από 11/12/2007 συμφωνητικό.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το διοικητικό συμβούλιο απεδέχθη ομοφώνως την εισήγηση του προέδρου και αφού ενέκρινε το περιεχόμενο της από 7/11/2008 επιστολής του προς την εταιρία Eurohospital, τον εξουσιοδότησε να διαβουλευτεί με τα στελέχη του νοσοκομείου και να αποφασίσει καταρχήν την αναγκαιότητα ή μη της ανάθεσης του management σε τρίτους.

Επίσης, ανέθεσε στον πρόεδρο τη διερεύνηση της αγοράς για την επιλογή του κατάλληλου φορέα ή ατόμου, στο οποίο θα ανατεθεί η διαχείριση εφόσον αυτό θεωρηθεί, από τον πρόεδρο, τελικώς, αναγκαίο.

Σημειώνεται ότι η Eurohospital ανήκει κατά 50% στο Ιατρικό Αθηνών και κατά 50% στη Euromedica.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v