Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιατρικό:Συμφωνία συνεργασίας με το Ερρίκος Ντυνάν

Το Δ.Σ. του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν αποφάσισε τη μακροχρόνια συνεργασία του με τον Όμιλο Ιατρικό Αθηνών για τη λειτουργία μαιευτικής-γυναικολογικής κλινικής εντός του Νοσοκομείου του Ιδρύματος.

Ιατρικό:Συμφωνία συνεργασίας με το Ερρίκος Ντυνάν
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν αποφάσισε ομοφώνως τη μακροχρόνια συνεργασία του με τον Όμιλο Ιατρικό Αθηνών για τη λειτουργία μαιευτικής-γυναικολογικής κλινικής εντός του Νοσοκομείου του Ιδρύματος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τη λειτουργία και εκμετάλλευση εκ μέρους του Ιδρύματος, αναλαμβάνει η κατά 100% θυγατρική εταιρεία του Ιατρικού Αθηνών με την επωνυμία "Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική - ΓΑΙΑ".

Σημειώνεται, ότι η μαιευτική γυναικολογική κλινική θα είναι δυναμικότητας 147 κλινών με Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων (ΜΕΘ) 6 κλινών, Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) 12 κλινών και νοσηλεία μιας ημέρας 25 κλινών. Θα διαθέτει 7 χειρουργικές αίθουσες και 17 αίθουσες ωδινών και θα ξεκινήσει τη λειτουργία της εντός τριμήνου από σήμερα. Θα παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που εγγυάται το Ιατρικό Αθηνών και το Ερρίκος Ντυνάν, ενώ θα συνεργάζεται με κορυφαίους καταξιωμένους και επώνυμους επιστήμονες του χώρου.

Η ως άνω κλινική θα περιλαμβάνει πέραν της σύγχρονης χειρουργικής και των μαιεύσεων, άκρως εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως μονάδα μαστού, μονάδα εξωσωματικής γονιμοποίησης, τμήματα γυναικολογικής ογκολογίας, γενετικής μοριακής βιολογίας, χημειοθεραπείας, αισθητικής δέρματος, κ.α.

Όπως επισημαίνεται, με τη συμφωνία αυτή το Ερρίκος Ντυνάν επεκτείνει το κοινωφελές του έργο σε νέους τομείς καθόσον αριθμός κλινών θα διατεθεί για νοσηλεία ή τοκετούς απόρων γυναικών που θα υποδεικνύονται από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, ενώ το Ιατρικό Αθηνών εισέρχεται στο χώρο των μαιευτηρίων και στην Αττική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v