Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Βγενόπουλου - Χριστόφια

Σήμερα στην Λευκωσία ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δ. Χριστόφιας δέχθηκε τον αντιπρόεδρο της Μarfin Popular Bank (MPB) Ανδρέα Βγενόπουλο.

Συνάντηση Βγενόπουλου - Χριστόφια
Σήμερα στην Λευκωσία ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δ. Χριστόφιας δέχθηκε τον αντιπρόεδρο της Μarfin Popular Bank (MPB), Ανδρέα Βγενόπουλο.

Μετά την συνάντηση στο προεδρικό μέγαρο, ο Α. Βγενόπουλος δήλωσε ότι ο όμιλος της Μarfin θα κάνει σημαντικές επενδύσεις στην Κύπρο. «Βρισκόμαστε στη μέση της παγκόσμιας κτίσης και είναι η ώρα για έργα και όχι για λόγια» δήλωσε ο Α. Βγενόπουλος και ανακοίνωσε επένδυση 100 εκατ. δολ. στο HILTON της Λευκωσίας τα οποία θα γίνουν χωρίς να διακοπεί η λειτουργία του νοσοκομείου.

Επίσης θα χρηματοδοτηθεί από την Τράπεζα ένα νέο μεγάλο έργο, η Μαρίνα της Λεμεσού που θα αποτελέσει πόλο τουριστικής ανάπτυξης στον νησί.

Επίσης ο Α. Βγενόπουλος ανακοίνωσε ότι η Μarfin Popular Bank (MPB) προσφέρεται να αναχρηματοδοτήσει το δημόσιο χρέος της Κύπρου στο σύνολό του, ώστε να μην χρειαστεί άμεσα η προσφυγή της χώρας στη διεθνή αγορά σε μια δύσκολη περίοδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v